Úvod Novinky Milujú ho stovky Slovákov: Viomi V3 od Xiaomi patrí medzi špičku vo...

Milujú ho stovky Slovákov: Viomi V3 od Xiaomi patrí medzi špičku vo svojom segmente!

0

Vianoce sa blížia a spolu s nimi sa zvyšuje záujem ľudí o hľadanie vhodných darčekov. Dnes pre vás máme perfektný tip, ktorý neocení len vaša žena/mamina či priateľka ale určite aj vy sami. V EÚ sklade sa totiž nachádza šikovný robotický vysávač Viomi V3, ktorý patrí medzi absolútnu špičku vo svojom segmente.

Xiaomi Viomi V3

🛒 Cena: 248,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Xiaomi Viomi V3 je robotický vysávač s pridanou funkciou mopu, ktorý sa hodí do azda každej domácnosti. Nutnosť vysávať, hlavne keď máte malé deti či zvieratá, dokáže byť vyčerpávajúca, a to hlavne teraz počas leta. VIOMI V3 patrí medzi najpokrokovejšie zariadenia na trhu. Xiaomi sa svojim riešením preslávilo už dávno. Technológiu postupne zlepšovali a inovovali, až sme sa dostali do tohto štádia.

Viomi V3 disponuje 2 600 Pa sacou silou, 4 900 mAh batériou pre bezproblémové povysávanie niekoľkých miestností a schopnosťou prekonať prekážky vysoké až 2 centimetre.

Okrem toho je v jeho konštrukcii schovaný HEPA filter so schopnosťou odfiltrovania aj vírusov. Pri nádobke na prach sa nachádza aj nádobka na 550 mililitrov vody určená pre zmývanie. Xiaomi tvrdí, že takto veľký objem poslúži na umytie až 250 metrov štvorcových. Vysávač vtedy aktivuje špeciálne pohyb v tvare písmena Y, aby efektívne zmyl aj tie odolnejšie nečistoty.

Na jedno nabitie dokáže fungovať až 150 minút, čo hravo postačí aj pre rozmerovo väčšie byty či domy. Inými slovami, Viomi V3 je ideálnym pomocníkom, ktorý si poradí s bežnou údržbou domácností. Ak sa vám páči, kúpiť si ho môžete v obchode CAFAGO za akciovú cenu 248,99 €.

Obchod vám ho doručí z EÚ skladu bez nutnosti platiť ďalšie poplatky.

V spolupráci s CAFAGO.