Úvod Zariadenia MONŠTRUM na 2 kolesách: X-Tron X10 Pro má 3200W výkon, zvládne ísť...

MONŠTRUM na 2 kolesách: X-Tron X10 Pro má 3200W výkon, zvládne ísť aj 70 km/h!

Na jedno nabitie prejde 90 km a odvezie aj 150 kg vážiacich ľudí. Táto kolobežka je skutočné monštrum.

0

Na trhu sa nachádza niekoľko kolobežiek, no nie všetky sú vyrobené rovnako. Príkladom je aj model X-Tron X10 Pro, ktorá v sebe kombinuje absolútne najvyšší výkon, dlhý dojazd a životnosť komponentov. To všetko je zabalené v odolnej konštrukcii.

Ak hľadáte kolobežku na túto alebo už budúcu sezónu, poprípade rozmýšľate, čo si kúpiť pod stromček, túto kolobežku určite neprehliadnite.

X-Tron X10 Pro

🛒 Cena: 1 105,56 € | 🎫 Kupón: GKBWC65 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Kolobežka X-Tron X10 Pro je vyrobená z odolnej zliatiny hliníka, vďaka čomu je na svoje pomery relatívne ľahká, no hlavne pevná. Odráža to aj certifikácia od výrobcu, vďaka ktorej sa na nej môžu povoziť aj ľudia vážiaci 150 kg. Väčšina kolobežiek zvláda maximálne 100 kg, alebo nanajvýš 120 kg pasažierov.

Budúci majitelia sa nemusia obávať ani výkon. V útrobách kolobežky sa nachádzajú dva 1 600 W motory, ktoré jej dávajú kombinovaný výkon 3 200 W. K motoru musí byť samozrejme pripojená aj batéria s poriadnou kapacitou. Spoľahnúť sa tak môžete na 60V 20,8 Ah akumulátor.

Okrem výkonu výrobca myslel aj na bezpečnosť. Na kolobežke preto nájdete hydraulické brzdyE-ABS systém pre čo najrýchlejšie zabrzdenie. Samozrejmosťou je tiež odpruženie prednej, aj zadnej nápravy, vďaka čomu môžete pohodlne jazdiť nielen po úplne rovných cestách, ale aj po lesných či lúčnych cestičkách.

Vďaka obrovskému výkonu sa dokáže X-Tron X10 Pro vyšplhať aj do kopcov so stúpaním 45 °, čo je niečo, čo určite nie je bežné. Veľkou výhodou je aj to, že je kolobežka odolná voči ľahkému dažďu. Ak vás v meste prichytí prehánka, môžete kľudne pokračovať ďalej.

X-Tron X10 Pro však v žiadnom prípade nie je určená pre deti. Váži totiž 35 kg, čo dá zabrať aj dospelým ľuďom, hlavne pri oboch aktivovaných motoroch.

Ak sa vám kolobežka páči, kúpiť si ju môžete v obchode Geekbuying, ktorý vám ju pošle z EÚ skladu zadarmo. Nebudete doplácať žiadne ďalšie poplatky. Jej cena je 1 123,71 €, no vďaka kupónu GKBWC65 si ju môžete kúpiť už za 1 105,56 €.