Úvod Zariadenia ATOMSTACK A5 Pro 40W: Laserový gravírovač do dreva, kovu či kože na...

ATOMSTACK A5 Pro 40W: Laserový gravírovač do dreva, kovu či kože na doma!

Gravírovačka môže byť perfektným darčekom nielen pre kutila.

1

Ak si hľadáte nové hobby alebo len chcete vyskúšať niečo, čo by vám mohlo spríjemniť voľné chvíle, máme pre vás zaujímavý tip. Laserový gravírovač môže byť to pravé orechové pre upravenie rôznych predmetov podľa seba.

Ak patrí medzi ľudí, ktorí sú zruční a radi skúšajú všelijaké prístroje, laserový gravírovač by ste v žiadnom prípade nemali prehliadnuť. Či už máte skúsenosť s gravírovaním alebo nie, je to zaujímavý spôsob ako si upraviť bežné predmety podľa seba. Nemusíte v tom pritom byť žiadny špecialista.

ATOMSTACK A5 Pro

Cena: 229,49 € | Kupón: TTAMA5T | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

V prípade, ak by gravírovanie bolo niečo, čo vás zaujíma, odporučíme vám jeden prístroj, ktorý vás finančne nezruinuje. Volá sa ATOMSTACK A5 Pro a s výkonom 20 W ponúka dostatok „sily“ na bežné projekty. Okrem toho, s cenou 229,49 € naň neminiete obrovský finančný obnos.

ATOMSTACK A5 Pro je vybavený hneď niekoľkými dôležitými funkciami. Nechýba napríklad ochrana zraku pri spustenom laseri alebo výrazné zníženie slabnutia výkonu pri dlhodobom používaní. Výrobca tvrdí, že po 1 200 hodinách výkon laseru klesne len o 0,1 W.

Gravírovať môžete objekt veľký až 410 x 400 mm, čo je dosť na väčšinu projektov. Na samotnej konštrukcii samozrejme nechýbajú mierky pre čo najpresnejšie nastavenie. Stroj si rozumie s obľúbenými programami ako LaserGRBL alebo LightBurn.

Čo sa materiálov týka, gravírovať môžete na kov, nerezovú oceľ, papier, drevo, kožu, sklo, plast alebo kľudne aj na bambus. Miera využitia je teda naozaj široká, keďže okrem gravírovania môžete pri mäkších materiáloch aj vyrezávať.

ATOMSTACK A5 Pro 40W si môžete kúpiť v obchode TomTop.com za parádnych 229,49 €. Stačí len použiť kupón TTAMA5T. Fantastickou správou je, že gravírovací prístroj sa nachádza v európskom sklade, čo znamená, že poštovné hradí predajca a vy nedoplácate žiadne ďalšie poplatky. Zariadenie je už preclené a domov vám príde tak, ako by ste si ho objednali zo slovenského eshopu.

V spolupráci s TomTop.com