Úvod Zariadenia YOUPIN Q02: Šialená kolobežka s dojazdom 70 km a nosnosťou 150 kg...

YOUPIN Q02: Šialená kolobežka s dojazdom 70 km a nosnosťou 150 kg je tu!

Odpružená kolobežka s doplnkovým sedadlom môže byť to najlepšie, čo si tento rok kúpiš.

1

Ak sa potrebuješ často premiestňovať po meste a MHD ti z rôznych dôvodov nevonia, elektrická kolobežka môže byť to pravé orechové. Obzvlášť, ak nie je príliš pomalá alebo nevŕzga aj na rovnej ceste. Skvelým riešením môže byť YOUPIN Q02, ktorá kombinuje kolobežku a elektrický bicykel do jedného. Keď si pozrieš jej špecifikáciu, zistíš, že je ideálnym dopravným prostriedkom, ktorý si zamiluješ.

YOUPIN Q02

Cena: 370,52 € | Kupón: GKB720S | Poštovné: Zadarmo (PL sklad)

Kolobežka YOUPIN Q02 je zaujímavá hneď z niekoľkých dôvodov. Jej srdcom je elektromotor s výkonom až 500 W, čo znamená, že problém nebude mať len s „tintítkami,“ ale aj s väčšími pasažiermi. Odrazilo sa to teda aj na nosnosti, ktorá predstavuje až 150 kg. Maximálna rýchlosť sa zas zastavila na hodnote 25 km/h, čo je pre mesto ideálne.

Na silnú konštrukciu sú pripojené veľké 10-palcové pneumatiky s poriadnym dezénom, ktoré počas jazdy dodávajú dostatočnú stabilitu. Súčasťou výbavy sú aj dva brzdné systémy, a to E-ABS brzda vpredu a kotúčová brzda vzadu. Kolobežka vďaka tomu dokáže zastaviť na dráhe len 4 metre.

Kolobežka je zaujímavá aj vďaka odpruženiu vpredu a vzadu, vďaka čomu sa výrazne vylepšuje komfort pri cestovaní a samozrejme aj stabilita celého stroja. YOUPIN Q02 má na sebe všetky potrebné reflexné prvky, vďaka čomu budete dobre viditeľní aj v noci, resp. za zhoršených poveternostných podmienok.

Palubný počítač a dojazd do 70 km

Na riadidlách sa okrem toho nachádza aj palubný počítač, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie o jazde ako rýchlosť, dojazd či počet prejdených kilometrov.

Kolobežka je dostupná v dvoch verziách, a to s 15 Ah batériou (dojazd do 50 km) a s 18 Ah batériou (dojazd do 70 km). Záleží teda len na vás, ktorá sa vám hodí viac. Vzhľadom na to, že ide kolobežku je k dispozícii možnosť ju poskladať. Výrobca hovorí, že vám to nebude trvať dlhšie ako 5 sekúnd. Preto s ňou hravo môžete cestovať autom, ale aj v spomínanej MHD.

Pri objednávke nezabudnite zadať aj kupón. Pri 15 Ah verzii je to GKB720S a pri objemnejšej 18 Ah verzii zas GKB721S. Obe verzie sa nachádzajú v európskom sklade, preto vám ho kuriér dovezie do pár dní a bez akéhokoľvek ďalšieho doplácania.

V spolupráci s Geekbuying.