Úvod Zariadenia Inteligentné hodinky za menej ako 10 €: FD68 ukazujú, že keď sa...

Inteligentné hodinky za menej ako 10 €: FD68 ukazujú, že keď sa chce, ide to aj extrémne lacno!

Sú extrémne lacné, no stoja za to? Toto všetko ponúkajú hodinky FD68.

2

Inteligentné hodinky FD68 toho ponúkajú prekvapivo veľa. Do ponuky ich práve zaradil obchod TomTop.com, ktorý ich navyše predáva v zľave. Z pôvodných takmer 15 € ich zlacnil pod 10 €.

Je síce pravda, že od hodiniek za menej ako desať eur nemôžete čakať veľa, no niečo čakať predsa musíte. Hodinky FD68 sú multifunkčné a dokážu toho oveľa viac než len ukazovať čas. Medzi funkciami, ktorými disponujú je dokonca snímač rýchlosti tepu a krokomer, čo je pri tejto cenovej hladine minimálne nezvyčajné.

Hodinky disponujú 1,3-palcovým displejomkruhovým ciferníkom a mohutnou konštrukciou. Tešiť sa okrem toho môžete aj na certifikáciu IP67, vďaka čomu sú odolné voči prachu a vode na 30 minút do hĺbky 1 meter.

Hodinky tiež dokážu detegovať rôzne športové aktivity, medzi nimi nájdete napríklad jazdu na bicykli. Veľkým plusom je obrovská výdrž batérie na jedno nabitie. Výrobca hovorí, že hodinky FD68 zvládnu až 30 dní, čo je pôsobivé. Nabijete ich priamo cez integrovaný USB A konektor.

Ako sme spomenuli, hodinky stoja 9,89 €. V cene je už aj poštovné na Slovensku. Vybrať si môžete zo šiestich farieb – čiernej, tmavo-modrej, vojenského prevedenia, červenej a dámskej ružovej.