Úvod Zariadenia BEZIOR S2: Extrémna kolobežka s dojazdom 60 km a rýchlosťou až 65...

BEZIOR S2: Extrémna kolobežka s dojazdom 60 km a rýchlosťou až 65 km/h!

Ak hľadáte niečo tak výkonné, že vás to prekvapí, BEZIOR S2 je to pravé orechové.

9

Letná sezóna je v plnom prúde a spolu s ňou aj čas na výlety, dovolenky a trávenie voľného času. K tomu samozrejme patrí cestovanie, prechádzanie a vymýšľanie rôznych aktivít. Doma sme boli zatvorení dosť dlho na to, aby sme si to konečne užili. Ako si leto poriadne vylepšiť? Čo tak absolútne šialenou kolobežkou BEZIOR S2 s dojazdom 60 km a maximálnou rýchlosťou až 65 km/h?

Kolobežka sa začína predávať len teraz, ide teda o novinku na trhu. Svedčí o tom aj jej prepracovaný dizajn a špecifikácie, aké budete inde hľadať len veľmi ťažko. BEZIOR S2 je „maximálna“ v takmer všetkom.

Ponúka totiž obrovský, až 60 km dojazd a maximálnu rýchlosť, ktorá už prestáva byť bezpečná. Rozbehnete sa na nej až na 65 km/h. Pevná konštrukcia unesie pasažierov do 120 kg. Určená je pre dospelých ľudí, deti by si naozaj mohli ublížiť.

BEZIOR S2: Brutálna zábava pre dospelých

🛒 Cena: 858,23 € | 🎫 Kupón: GKB695S | ✈ Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

BEZIOR S2 poháňa 2 400 W motor (2x 1 200 W), ktorý je schopný vyšplhať sa do stúpania 45 stupňov. Kolobežka zvládne aj nerovný, off-road terén, a to vďaka dvom 11-palcovým pneumatikám, ktoré schovávajú aj kotúčové brzdy.

Dopravný prostriedok váži úctyhodných 41,84 kg. Za vyššiu váhu môže hlavne jeho 21 Ah batéria, ktorá vám ponúka obrovský dojazd a dosť šťavy na toľko výkonu. Z 0 % na 100 % sa nabije za 8 až 12 hodín.

Kolobežka disponuje odolnosťou IP54, má malý displej ukazujúci aktuálnu rýchlosť a dve tlačidlá, pomocou ktorých volíte maximálny výkon. Jedným tlačidlom prepínate výkon medzi „Eco“ a „Turbo“ a druhým zas vypínate alebo zapínate druhý motor.

Vpredu aj vzadu sa nachádzajú dva silné svetlomety, ktoré dokážu jazdcovi poskytnúť dostatočný rozhľad pre čo najbezpečnejšiu jazdu. Na rozdiel od bežných kolobežiek je súčasťou konštrukcie aj odpružené sedadlo.

BEZIOR S2 za bežných okolností stojí 981 €, čitatelia TECHBYTE si ju však môžu kúpiť výrazne lacnejšie. Stačí ak v obchode Geekbuying zadajú kupón GKB695S a cena sa zníži na 858,23 €.

Obchod vám ju doručí z európskeho skladu, zásielku tak nemusíte preclievať a ani nič doplácať. Poštovné je totiž zadarmo.

V spolupráci s Geekbuying.