Úvod Zariadenia POCO M3 Pro 5G je na Slovensku: Za 219 € nič lepšie...

POCO M3 Pro 5G je na Slovensku: Za 219 € nič lepšie nekúpite!

Telefón ponúka vynikajúcu výbavu za cenu, ktorá príjemne prekvapí.

5

Od minulého roka sme si zvykli, že 5G je často vyhradené len pre vlajkové lode, ktoré sú drahé. Výrobcovia však postupne prinášajú kvalitné vlastnosti do cenovo dostupnejších modelov. Špecialistom na takéto správanie je jednoznačne POCO, ktorý do dokazuje pri modeli POCO M3 Pro 5G.

POCO M3 Pro 5G

Cena: 219 € | Dostupnosť: Mobilonline.sk

Spoločnosť využila procesor MediaTek Dimensity 700, ktorý síce nepatrí medzi absolútnu špičku, no svojím výkonom ani nesklame. Veľmi často sa objavuje aj u iných výrobcov, napríklad Realme či ďalších. POCO M3 Pro 5G má k dispozícii 128 GB úložiska (štandard UFS 2.2) a 6 GB operačnej pamäte RAM. To je slušná porcia hodná aj tých najnáročnejších hier a aplikácií.

Jedným z najväčších lákadiel je jednoznačne 6,5-palcový LCD displej s funkciou DynamicSwitch. To znamená, že displej dokáže meniť zobrazovaciu frekvenciu medzi 30 Hz až 90 Hz. Pri pozeraní filmu sa bude displej obnovovať pri 30 Hz, pri čítaní knihy alebo čítaní internetových článkov pri 50 Hz, pri streamovaní videa 60 Hz a pri hraní hier až 90 Hz. Do 90 Hz sa displej automaticky prepne aj vtedy, keď budete swipovať, aby bola animácia čo najjemnejšia.

Vo výbave tiež nájdete 5 000 mAh batériu, ktorá podporuje 18 W rýchlonabíjanie. Čo je zvláštne je to, že v balení nájdete ešte výkonnejšiu nabíjačku (22,5 W). Ak máte radi všetky moderné funkcie, poteší aj NFC (pre platby cez Google Pay), 3,5 mm výstup pre slúchadlá a infračervený port. POCO M3 Pro 5G toho ponúka naozaj veľa.

Dostávame sa k fotoaparátom, ktoré sú opäť bohaté. K dispozícii budete mať hlavný 48 Mpx snímač, ktorému bude pomáhať 2 Mpx macro fotoaparát a 2 Mpx hĺbkový senzor.

Dostávame sa k tej najzaujímavejšej informácii – cene. POCO M3 Pro 5G sa na Slovensku začal predávať za 219 € (6/128 GB). Kúpiť si ho môžete v obchode Mobilonline.sk, ktorý ho už má na sklade a doručí vám ho zadarmo, v Bratislave, Košiciach a Lučenci dokonca expresne.