Úvod Zariadenia BEZIOR S1: Špičková off-road kolobežka s 50km dojazdom a max rýchlosťou až...

BEZIOR S1: Špičková off-road kolobežka s 50km dojazdom a max rýchlosťou až 45 km/h!

Ak by ste chceli po výletoch cestovať štýlovo, rýchlo a pohodlne, kolobežka BEZIOR S1 je pre vás ako stvorená.

17

Leto sa nezadržateľne blíži a spolu s ním aj šanca vyraziť na výlet alebo prechádzku. Teploty sa na mnohých miestach pomaly ale isto šplhajú k 30-tkam, preto sa čoraz väčší počet ľudí radšej vozí na bicykloch a kolobežkách. Niet sa čomu čudovať, po dlhej zime to padne dobre. Ak by ste chceli zvýšiť nielen komfort jazdy, ale aj užiť si rýchlosť akou sa po meste či prírode presúvate, máme pre vás jeden tip – kolobežku BEZIOR S1.

Kolobežka vstupuje na trh len teraz, je to teda skutočne absolútna novinka. BEZIOR S1 je vyrobená zo zliatiny hliníka, vďaka čomu je pevná a zároveň ľahká. Odviezť dokáže kľudne aj človeka vážiaceho 120 kg.

BEZIOR S1: Maximálna rýchlosť, výdrž aj pohodlie

Cena: 557,29 € | Kupón: GKB673S | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Poháňa ju poriadne výkonný 1 000 W motor, ktorý nemá problém aj s väčšími pasažiermi. Poteší určite aj 50 km dojazd, ktorý zabezpečuje veľká, 13 Ah (48 V) batéria. Kolobežka vďaka kombinácii týchto dvoch súčiastok dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 45 km/h, čo je už celkom slušné číslo.

O pohodlie jazdy sa starajú veľké 10-palcové pneumatiky s dezénom a kotúčovými brzdami. Vďaka nim nebudete mať problém ani na nespevnených cestičkách. Kolobežka sa tak nestratí ani v lese, no problém určite nebude mať ani s cestami a chodníkmi. Prispieva k tomu aj 93 cm rázvor kolies.

Kolobežka má celkovú váhu 30,7 kg, na čo si treba dávať pozor. Pre deti preto nie je vhodná.

Kolobežka so štartom na kľúčik

Zaujímavosťou je aj to, že kolobežka sa „štartuje“ kľúčikom. Je to systém, ktorý zabezpečí, aby sa povoziť bez vášho dohľadu nemohli deti. Nechýba ani displej zobrazujúci základné informácie ako stav batérie či aktuálnu rýchlosť.

Podobne ako iné kolobežky, aj BEZIOR S1 je skladacia. Veľmi ľahko (podľa toho či ste silní) ju môžete naložiť do auta a voziť ju v kufri.

Dostávame sa k tomu najdôležitejšiemu – cene. BEZIOR S1 momentálne stojí 557,29 €. Túto cenu dosiahnete zadaním kupónu GKB673S v obchode Geekbuying. Ten ju má naskladnenú v EÚ sklade, odkiaľ vám ju pošle bez akýchkoľvek ďalších poplatkov zadarmo až na Slovensko. Príde vám od 3 do 10 dní. Z našej skúsenosti však vieme, že je to bližšie k tým 3 dňom.