Úvod Zariadenia Dron so 4K kamerou je aktuálne v 61 % zľave. Stojí len 22,94...

Dron so 4K kamerou je aktuálne v 61 % zľave. Stojí len 22,94 €!

Dron pre zábavu nemusí byť drahý. S týmto natočíte video, vie automaticky odštartovať, vrátiť sa a vie aj triky.

11

Ak si chcete zalietať s dronom s kamerou, nemusíte za to platiť stovky eur. Dnes pre vás radi predstavíme model, ktorý stojí len niečo vyše 20 €. Je maličký, a preto aj ľahko prenosný. Či už chcete dron len zo zvedavosti alebo sa chcete najskôr naučiť lietať na niečom lacnejšom, tento model vám na to poslúži.

Dron CS02

Cena: 22,94 € | Poštovné: Zadarmo

Dron s označením CS02 ponúka mnoho funkcií s jednoduchým ovládaním. Medzi tie hlavné patrí napríklad automatický štart a vrátenie sa na pôvodné miesto, ako aj možnosť udržania sa vo vzduchu na jednom mieste.

Zariadenie je vybavené 2.4 GHz Wi-Fi, vďaka čomu si ho môžete prepojiť s telefónom. Na ňom mu dokonca môžete nakresliť trajektóriu a on po nej následne bude letieť.

CS02 disponuje 6-osovým gyroskopom, 600 mAh batériou a na jedno nabitie ponúkne 11 – 13 minút vo vzduchu. V jeho výbave nechýbajú ani triky ako 360 stupňová otočka. Na ovládanie vám postačí smartfón s Android 4.4, resp. iOS 8.0 a novšie.

Ide o malé, cenovo dostupné zariadenie určené pre zábavu. Ak vám spadne, nebude vás to mrzieť tak, ako keby sa vám zrútil niekoľko sto eurový model. Ak máte záujem, kúpiť si ho môžete v 61 % zľave. Koncová suma je tak len 22,94 €.

V spolupráci s TomTop.