Úvod Zariadenia TOP 7 mobilov do 200 € pre tú správnu radosť pod stromčekom

TOP 7 mobilov do 200 € pre tú správnu radosť pod stromčekom

Hľadáte telefón ako darček pod stromček? Pozrite si 7 tipov na smartfóny do 200 €.

0

Prinášame vám 7 najpopulárnejších a najzaujímavejších mobilov, ktoré nájdete v cene do 200 EUR na Pricemanii. Výber darčekov pre vašich blízkych nebol nikdy jednoduchší. Nechajte sa inšpirovať pre tú správnu radosť pod stromčekom. 

Samsung Galaxy A20e 

Od osvedčeného výrobcu a celosvetovej jednotky v počte predaných smartfónov sa v top 7 umiestnil model Samsung Galaxy A20e. Prinesie vám vyvážený dizajn, výkon 8-jadrového procesoru Exynos 7884 vlastnej výroby, 3 GB RAM pamäte a k tomu len minimum kompromisov.

S odladenou nadstavbu Androidu, One UI je radosť ho používať a fanúšikov fotografovania poteší okrem hlavnej 13 Mpx zadnej kamery aj ultraširokouhlý 5 Mpx senzor.

Huawei Y6 (2019) 

Moderne poňatý model Y6 od Huawei je skvelý smartfón, ktorý vás privedie do sveta budúcnosti odomykaním tvárou či ovládaním gestami. To všetko na veľkom 6,09-palcovom IPS LCD displeji s minimálnym výrezom, na ktorom si komfortne vychutnáte fotky aj videá.

Ak obľubujete selfie fotografie, určite vás poteší 8 Mpx selfie fotoaparát s vlastným bleskom, ktorý vás nesklame ani pri slabšom osvetlení. 

Honor 20 Lite 

Úchvatný dizajnový kúsok, ktorý vás nesklame. Vďaka minimálnym okrajom má Honor 20 Lite veľký displej s uhlopriečkou 6,21 palca, no stále je ľahký a nepôsobí zbytočne masívne.

S vnútornou pamäťou 128 GB, 8-jadrovým procesorom a 4 GB RAM zvládne všetko, čo môžete od moderného smartfónu očakávať. Trojica zadných fotoaparátov s hĺbkovým senzorom vám naviac zaistí kvalitné fotografie za každých okolností. 

Xiaomi Redmi 9a 32 GB 

Kombinácia veľkej, 6,53-palcovej obrazovky a dostatočne štedrej, 5 000 mAh batérie na to, aby ste si multimediálny obsah bez obáv vychutnávali viac ako deň. K tomu môžete počítať s plynulým chodom a ovládaním vďaka 8-jadrovému procesoru Helio G25 od MediaTek. 

Honor 10 Lite 64 GB

S predĺženým displejom typu FullView si na 6,21 palcovej obrazovke užijete najviac surfovanie po webe a čítanie. No Honor 10 Lite nezaostáva ani pri náročnejšom používaní – milovníci hier ocenia režim GPU Turbo 2.0, ktorý vyťaží z grafickej karty Mali-G51 maximum. Naviac príležitostných fotografov poteší zadná duálna kamera s rozlíšením 13 Mpx + 2 Mpx s umelá inteligenciou. 

Nokia 2720 Flip 

Nadčasová klasika vyklápajúceho véčka je späť s modelom 2720 Flip od spoločnosti Nokia. Vďaka tejto konštrukcii je telefón veľmi odolný a ak si nepotrpíte na obrovské displeje, máte radi minimalistický dizajn a telefón je pre vás stále hlavne na telefonovanie, Flip je tu práve pre vás. 

Xiaomi Redmi Note 8T 32 GB 

Štýlový dizajn a skvelý 6,3-palcový IPS Dot Drop Full HD+ displej patria medzi hlavné prednosti smartfónu Xiaomi Redmi Note 8T 32 GB. Skvele ich dopĺňa aj výkonný 8-jadrový procesor Snapdragon 665, 3 GB RAM a až 4 zadné fotoaparáty.

Tie vám ponúknu širokú škálu kreativity pri fotení vďaka špeciálnej makro kamere, ultraširokej kamere a senzoru hĺbky. Naviac vás poteší aj možnosť natáčať videá v 4K kvalite pri 30 snímkach za sekundu.