Úvod Novinky Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 získali veľkú aktualizáciu: Pribudla zaujímavá funkcia

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 získali veľkú aktualizáciu: Pribudla zaujímavá funkcia

2

Samsung len minulý týždeň predstavil nové inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3, ktoré už stihli získať vôbec prvú aktualizáciu. Nový update spomínal výrobca ešte počas Unpacked 2020, teda samotného predstavovania.

Ide o veľmi prínosnú aktualizáciu, ktorá do hodiniek pridáva možnosť zmerať okysličenie krvi, SPO2, VO2max, hodnotenie spánku a pokročilé vyhodnocovanie behu. Aktualizácia je veľká 80 MB a inštaluje sa prostredníctvom aplikácie Galaxy Warable. Môžeme potvrdiť, že dostupná je aj na Slovensku.

Samsung upozorňuje, že meranie okysličenia krvi je len informatívneho charakteru. Nejde o úplne presnú hodnotu, preto ju nemôže klasifikovať ako medicínsky údaj. To, čo sa klasifikuje ako medicínsky údaj sa mení podľa krajiny, čo je aj jeden z dôvodov, prečo funkcia nie je dostupná na niektorých trhoch ako napríklad v Alžírsku, Angole, Kanade, Francúzsku, Iráne, Japonsku, Líbyi, Južnej Afrike a Thajsku.

Samsung má pre Galaxy Watch3 pripravenú ešte minimálne jednu veľkú aktualizáciu. Tá sa má zameriavať na pridanie funkcionality EKG.