Úvod Výrobcovia Lenovo Lenovo Watch 9: Inteligentné hodinky, o ktorých Slováci nevedia. Stoja len 17...

Lenovo Watch 9: Inteligentné hodinky, o ktorých Slováci nevedia. Stoja len 17 €!

Veľa hudby za málo peňazí. Lenovo Watch 9 prekonávajú všetky očakávania.

7
hodinky

Ak ste či už sebe alebo svojmu blízkemu chceli kúpiť inteligentné hodinky, resp. hodinky s inteligentnými funkciami, no nechceli ste minúť veľa peňazí, máme perfektný tip, ktorý sa vám môže páčiť.

Lenovo vo svete ponúka hodinky, ktoré na Slovensku oficiálne nepredáva. Za pomerne nízku cenu si môžete kúpiť model Lenovo Watch 9. Na prvý pohľad úplne bežné hodinky v sebe skrývajú celý rad inteligentných funkcií. Aby toho nebolo málo, v obchode TomTop.com nestoja ani 20 €.

Lenovo Watch 9

Cena: 17,66 € | Poštovné: Zadarmo

Je vidieť, že výrobca vie, čo robí. Telo hodiniek je vyrobené z brúseného kovu, ciferník je zas prekrytý vrstvou zafírové skla. Pochopiteľne, Lenovo si dalo záležať aj na kvalitnom silikónovom remienku pre čo najväčší komfort.

Lenovo Watch 9
Lenovo Watch 9

Lenovo Watch 9 ponúkajú inteligentné funkcie, ktoré bežne nájdeme len v podstatne drahších modeloch. Okrem štandardného ciferníku, ktorý ukazuje čas dokážu hodinky merať rýchlosť srdcového tepu, sledovať kvalitu spánku a následne ho vyhodnocovať. Ďalej nemôže chýbať upozornenie na prichádzajúci hovor, SMS alebo iné notifikácie. Hodinky tak hravo môžu poslúžiť ako budík.

Lenovo Watch 9
Lenovo Watch 9

Hodinky zozbierané dáta cez Bluetooth 5.0 synchronizujú so smartfónom (Android alebo iOS). Podporované sú stovky modelov. Pochopiteľne, hodinky sú taktiež vodotesné, a to až do hĺbky 50 metrov. Keď sa pôjdete sprchovať alebo kúpať, nemusíte si ich dávať dole.

Za hodinky si predajca pýta len 17,66 €, čo je jedna z najnižších cien za veľmi dlhú dobu. Ak sa vám páči, objednajte si ich čím skôr, neskôr sa môžu vypredať. Navyše, doprava na Slovensko je úplne zadarmo.