Úvod Zariadenia Ako dezinfikovať telefón? Toto zariadenie je na to určené, stojí len 20...

Ako dezinfikovať telefón? Toto zariadenie je na to určené, stojí len 20 €!

(Sponzorovaný obsah) Ceny neustále stúpajú. Tento kúsok však stále kúpite za výhodnú cenu.

0

O tom, aké dôležité je umývať si ruky, ste v poslednej dobe počuli asi veľmi veľa. Ak si však umyjete ruky, ktorými následne chytíte telefón posiaty baktériami, je to skoro tak efektívne, ako by ste si ich neumyli vôbec. Ako však správne dezinfikovať telefón?

Na internete sa objavilo veľa návodov, v ktorých ľudia kombinujú isopropyl alkohol, vodu, alpu a ďalšie prípravky. Mnohé z nich síce baktérie zabijú, no zároveň môžu zariadenie poškodiť. Hlavne oleofóbnu vrstvu chrániacu displej. Aké iné možnosti sú?

Dezinfekcia pomocou UV

Cena: 21,13 €

Jedným z riešení je dezinfekcia smartfónu UV svetlom. Šikovných zariadení je na internete niekoľko, no ich cena sa s rozšírením pandémie koronavírusu pomaly ale isto zvýšila. Zariadenie, ktoré vám predstavíme dnes sa stále predáva za relatívne priateľských 21 €. Výhodou je aj to, že dezinfikovať okrem telefónu môžete aj okuliare, šperky či iné objekty, ktoré sa zmestia do jeho vnútorných priestorov.

Zariadenie plní 2 funkcie. Okrem dezinfekcie funguje aj ako difuzér, čo je niečo, čo môžete no nemusíte využiť. Proces dezinfekcie trvá približne 3 minúty, pričom UV svetlo pokryje každý jeden milimeter zariadenia a tak efektívne vyčistí úplne celé zariadenie.

Zariadenie na dĺžku meria 22 cm, na šírku 30 cm a na výšku 4,8 cm. Aktuálne je v 53 % zľave. Namiesto pôvodných 44,63 € za šikovného pomocníka zaplatíte len 21,13 €. Treba sa však poponáhľať, predáva sa ako teplé rožky.