Úvod Zariadenia Hľadáte lacné a kvalitné inteligentné hodinky? Tieto stoja len 28 € a...

Hľadáte lacné a kvalitné inteligentné hodinky? Tieto stoja len 28 € a kúpili ich už tisíce ľudí!

(Sponzorovaný obsah) Inteligentné hodinky nemusia byť drahé. UMIDIGI Uwatch2 sú toto krásnym príkladom.

0

Ak hľadáte šikovné smart hodinky či už pre seba alebo pre niekoho blízkeho, no nechcete míňať stovky eur, máme pre vás skvelý tip. UMIDIGI Uwatch2 sú inteligentné hodinky, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale aj ponúkajú šikovné funkcie a parádnu cenu.

Hodinky dokážu merať tepovú frekvenciu, monitorovať spánok či vypočítať spálené kalórie. To všetko za 28 €. Celkom fér ponuka, nie?

UMIDIGI Uwatch2

Cena: 28,19 € | Poštovné: Zadarmo

Hodinky na jedno nabitie vydržia 7 až 10 dní (v závislosti od miery ich používania) a v stand-by režime dokonca až 25 dní. Môže za to úsporný čip Nordic-Nrf52732 a batéria s kapacitou 180 mAh.

Vo výbave hodiniek sú samozrejme presné optické senzory napojené na algoritmus, ktoré merajú srdcovú aktivitu. Pochopiteľne, chýbať nemôže ani krokomer a softvérové funkcie ako napríklad upozornenie na to, že by ste sa mali prejsť. Toto oceníte hlavne pri sedavom zamestnaní.

Dominantou UMIDIGI Uwatch2 je jeho dotykový 1,33-palcový OLED displej. Prekrytý je vrstvou odolného skla, takže sa nemusíte báť, že ho zničíte pri prvom kontakte s tvrdším povrchom. Navyše, displej je čitateľný aj na priamom slnku.

V balení si nájdete kovový remienok s magnetickým upínaním, ktorý skvele drží na svojom mieste a jednoducho sa vymieňa. Každý deň si preto môžete vziať iný dizajn remienka, ktorý si však musíte dokúpiť samostatne. V balení je totiž len jeden.

UMIDIGI Uwatch2 si môžete prepojiť s telefónom, vďaka čomu vás upozornia na prichádzajúci hovor či správu. Cez aplikáciu si môžete prispôsobiť aj dizajn ciferníka a upraviť nastavenia. Samozrejmosťou je sledovanie športových aktivít, čo vám môže pomôcť rozvíjať zdravé návyky súvisiace s cvičením.

Ako sme spomenuli, hodinky stoja len niečo málo vyše 28 €, čo je na ich výbavu fantastická cena. Za takto dobrú cenu ich kúpite v nami overenom obchode CAFAGO.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s CAFAGO.