Úvod Zariadenia Tieto zariadenia od Xiaomi sú TOP: Slováci ich na Vianoce kupujú vo...

Tieto zariadenia od Xiaomi sú TOP: Slováci ich na Vianoce kupujú vo veľkom!

(Sponzorovaný článok) Xiaomi vyrába cenovo dostupné a kvalitné zariadenia. Milujú ich Slováci. Tieto dva kúsky si objednali už stovky ľudí.

0
Ilustračný obrázok

Vianoce by mali byť časom oddychu s rodinou alebo blízkymi, ktorých máte radi. Najväčší sviatok roka sa však už dávno zmenil na nákupnú mániu, čo predajcovia využívajú pre lákanie do obchodov. Nízke ceny využili aj Slováci a využili ich naozaj dobre. Nižšie nájdete 2 zariadenia, ktoré medzi Slovákmi milujúcimi značku Xiaomi patria medzi najobľúbenejšie.

Xiaomi Roborock S50 (robotický vysávač)

Cena: 353,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad | Kupón: QH98Y769 (5 € zľava)

Ak vás vysávanie nebaví, túto opakujúcu sa činnosť môžete prenechať podobne ako veľa ďalších Slovákov na robotického pomocníka. Roborock S50 je robotický vysávačvlastným rozumom a prehľadom o tom, kde sa nachádza. Vďaka senzorom si vie zmapovať svoje okolie a na základe týchto informácií zvoliť čo najefektívnejšiu trasu vysávania.

Xiaomi Roborock
Xiaomi Roborock

To ale nie je všetko. S50 má vo svojej výbave aj funkciu umývania. Stačí ho osadiť násadou (mopom), naliať doň vodu a čistiaci prostriedok a pustiť ho naprieč svetom podláh. Robot má 5 200 mAh batériu, dokáže zdolávať prekážky vysoké 2 centimetre, no a čo sa motora týka, ten vie vyvinúť sací tlak až 2 000 Pa. Len pre zaujímavosť – to je dosť na to, aby dokázal „vcucnúť“ olovené guľôčky.

Xiaomi Roborock
Xiaomi Roborock

Robotický vysávač prináša niekoľko zaujímavých vylepšení ako napríklad tichší chod vďaka lepšiemu tesneniu či vynovený dizajn hlavnej kefy, ktorá vie lepšie odvádzať vlasy do nádobky s nečistotami. Vďaka tomu ju už nebudete musieť tak často čistiť a rozmotávať z nej povysávané chlpy alebo vlasy.

Samozrejmosťou je pochopiteľne prepojenie s aplikáciou, cez ktorú môžete vysávaču zadávať príkazy, ovládať ho alebo mu plánovať prácu. Zobrazia sa vám v nej aj informácie ako pôdorys vášho bytu/domu podľa toho, čo vidí on sám, informácie o batérii a ďalšie zaujímavé údaje.

Xiaomi JIMMY JW31 – vysokotlakový čistič

Cena: 115,99 € |  Dostupnosť:

Tohtoročná jeseň je zvláštna. Je teplejšie, než by sme čakali, nechýbajú výdatné zrážky, no ani dni, keď vyjde slnko. Práve slnečné dni sú skvelou príležitosťou postarať sa o svoje auto. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a tak ako sme už naznačili, ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energynižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného okna alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.

Black Friday v plnom prúde

Podobne ako asi všetky eshopy, aj Geekmaxi spustil vlastnú Black Friday sekciu. Na rozdiel od mnohých obchodov v nej nájdete skutočné zľavy na overené produkty. Spomenúť napríklad môžeme rad zariadení Xiaomi JIMMY, ktorý je čoraz populárnejší aj u nás na Slovensku.

Za zmienku určite stoja aj elektrické kolobežky od KUGOO, na ktorých sa v redakcii vozíme už takmer rok. V EÚ sklade začínajú už od 169,99 €.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci so spoločnosťou Geekmaxi.