Úvod Zariadenia Vianoce 2019: Táto kolobežka ponúka dojazd 30 km, parádne zrýchlenie a nízku...

Vianoce 2019: Táto kolobežka ponúka dojazd 30 km, parádne zrýchlenie a nízku cenu!

(Sponzorovaný článok) Kolobežky od KUGOO sa do povedomia dostávajú aj na Slovensku. Predávajú sa za nižšiu cenu ako Xiaomi a ponúkajú väčší dojazd a nosnosť.

8

Trh s elektrickými kolobežkami zažil v roku 2017 obrovský boom. Niet sa čomu čudovať. Mestské „približovátka“ sú perfektným spôsobom ako sa dostať z bodu A do bodu B rýchlo a efektívne. Kráľom elektrických kolobežiek bolo riešenie od Xiaomi, ktoré však má veľkú konkurenciu – KUGOO S1.

KUGOO S1

Cena: 232,72 € | Kupón: GKB214S | Dostupnosť: EÚ sklad

Nová kolobežka disponuje silným 350 W motorom, ktorý dokáže vyvinúť rýchlosť až 35 km/h. Vďaka 6 Ah batérii vás dokáže na jedno nabitie povoziť slušných 30 kilometrov, čo rozhodne nie je málo. Výrobca však uvádza, že ľudia nižšej hmotnosti môžu prirodzene očakávať ešte vyšší dojazd. Kolobežka sa z 0 % na 100 % nabíja celkom 4 hodiny.

Dobrou správou je, že na rozdiel od Xiaomi M365, ktorá má limit 100 kg, dokáže KUGOO odviezť aj ľudí s hmotnosťou až do 120 kg. Pochopiteľne nemôže chýbať IP54 odolnosť voči vode, takže vás nezaskočí ani krátka prehánka.

Výhodou kolobežky môžu byť aj jej kolesá. Na rozdiel od pneumatických kolies na Xiaomi tie na KUGOO pneumatické nie sú. Vyhnete sa tak defektom a ďalším problémom spojeným s konvenčnými kolesami.

Displej namiesto aplikácie

No a nakoniec je tu niečo, čo mi na Xiaomi chýbalo – displej so všetkými údajmi priamo na kolobežke. To znamená, že pre plný prehľad o jazde, dojazde, prejdených km a ďalších podrobnejších štatistikách už nemusíte otvárať aplikáciu (ktorú KUGOO ani nemá).

Kolobežka sa dá samozrejme aj poskladať.

Pri jazde si môžete nastaviť 3 režimy podľa rýchlosti – 15 km/h, 25 km/h a 30 km/h. Pre čo najväčší komfort si pritom môžete nastaviť aj výšku konštrukcie – na 930 mm, 1 070 mm alebo 1 160 mm. Kolobežku už čoskoro budeme recenzovať, takže podrobnejšie pocity prinesieme neskôr.

Ak KUGOO S1 chcete, určite neváhajte. Nachádza sa v poľskom sklade, čo znamená, že vám príde rýchlobez doplácania DPH. My ju objednávame práve odtiaľ. No a čo sa ceny týka, tá sa zastavila na 232,72 €. Nezabudnite však použiť kupón GKB214S.

TIP: Využiť môžete akciový balíček. KUGOO S1 + náramok Xiaomi Mi Band 4 spolu za 244,97 € (Použite kupón GKB236S)

Tento obsah vznikol v spolupráci s obchodom Geekbuying.