Úvod Zariadenia Výkonný holiaci strojček od Xiaomi je teraz ešte lacnejší. Cena klesla pod...

Výkonný holiaci strojček od Xiaomi je teraz ešte lacnejší. Cena klesla pod 12 EUR

Výborný pomer cena-výkon.

1
Xiaomi Youpin

Holiaci strojček Xiaomi Youpin sa v ponukách online predajcov objavil už pred niekoľkými mesiacmi. Medzičasom však stihol zlacnieť, čo je aj prípad aktuálnej akcie e-shopu TomTop.

TomTop uviedol holiaci strojček Xiaomi Youpin do tzv. bleskového predaja, do ktorého je zaradený obmedzený počet kusov so zvýhodnenou cenou. Teraz stojí 11,83 EUR a zo 750 dostupných kusov sa ich zatiaľ predalo viac ako 300.

Xiaomi Youpin využíva systém troch nezávisle rotujúcich holiacich hláv, ktoré sa vysporiadajú s každým záhybom pokožky, ako aj citlivými miestami okolo pier. Hlavu s ostrými čepeľami poháňa motorček s výkonom 5W.

Xiaomi Youpin

Napriek výkonu nie je strojček hlučný. 67 decibelov podlieza medzinárodnú normu IEC, ktorá udáva hraničnú hlučnosť na úrovni 75 decibelov. Zariadenie váži 139 gramov, čo je výsledkom pevnejšej a hutnejšej konštrukcie.

Xiaomi Youpin

Holiaci strojček je vybavený rozhraním USB-C, ktoré slúži pre nabíjanie. Často však strojček nabíjať netreba. Na jedno nabitie vydrží pracovať až 90 minút. V závislosti od dĺžky holenia tak vydrží na jedno nabitie pokojne aj mesiac a viac. Nabíjanie samotné trvá približne hodinu.

Výkon strojčeka pri nízkej kapacite batérie neklesne. Na plné obrátky bude holiť do posledného momentu vybitia. Škoda len, že Xiaomi Youpin nie je úplne vodotesný. Hlava s čepeľami sa však dá zo strojčeka jednoducho oddeliť a môže sa umývať po vodou.

Praktický je inteligentný zámok. Strojček sa pri cestovaní a manipulácii s batožinou, v ktorej je uložený, náhodne nezapne, čím sa zbytočne nebude vybíjať. Xiaomi Youpin si môžete objednať z e-shopu TomTop s bezplatnou prepravou, ktorá trvá 10 – 20 pracovných dní.

Ak holiaci strojček zrovna nepotrebujete, možno vás osloví iné zariadenie značky Xiaomi so zvýhodnenou cenou. Ich aktuálny výber nájdete na tejto adrese.