Úvod Novinky Zariadenia Hľadáš lacné bezdrôtové slúchadlá? Tento nový model od TWS stojí len pár...

Hľadáš lacné bezdrôtové slúchadlá? Tento nový model od TWS stojí len pár eur

Slúchadlá, ktoré neruinujú rozpočet.

1
bezdrotove sluchalda

Čínska spoločnosť TWS Audio je výrobcom cenovo dostupných bezdrôtových slúchadiel. Z jej produkcie vzišli aj známe slúchadlá i9 a i12, ktoré sú inšpirované dizajnom prémiových AirPods od Apple.

Tieto slúchadlá sú však predsa len drahšie. Nový model od TWS je ešte lacnejší, stojí necelých 13 EUR. Momentálne sú dostupné len v bielej farbe, kedže sa čierne prevedenie vypredalo.

TWS

Slúchadlá majú ergonomický tvar, ktorý pohodlne sadne do každého ucha a vytesní okolitý hluk, ktorý by rušil zážitok z počúvania hudby. Každé zo slúchadiel môže byť používané nezávisle. K zariadeniu sa totižto každé slúchadlo pripája samostatne pomocou technológie Bluetooth 5.0.

TWS

Jedno slúchadlo môžete nechať vypnuté v puzdre a druhé používať napr. pri hlasových hovoroch. Integrované sú dva mikrofóny. Slúchadlá sú odolné voči vode na úrovni štandardu IPX5. Neublíži im ľahký dážď ani pot pri prípadnom športovaní.

Slúchadlá sú dodávané s puzdrom, ktoré obsahuje 1200 mAh batériu. Kapacitu zostávajúcej batérie a dokonca aj úroveň nabitia každého slúchadla sa zobrazuje priamo v puzdre. V slúchadlách je zabudovaná 50 mAh batéria. Pri opakovanom nabíjaní v puzdre vám budú slúchadlá slúžiť aj niekoľko dní.

Bezdrôtové stereo slúchadlá od TWS si môžete objednať z-eshopu eBay za aktuálnu cenu 12,59 EUR. Doručenie je bezplatné, trvať však môže tri až štyri týždne.