Úvod Zariadenia Tieto zariadenia od Xiaomi Slováci priam milujú. Využi výraznú zľavu!

Tieto zariadenia od Xiaomi Slováci priam milujú. Využi výraznú zľavu!

(Sponzorovaný článok) Uľahčite si upratovanie.

0
Ilustračný obrázok

Vysávanie nepatrí medzi zrovna najobľúbenejšie činnosti súvisiace s upratovaním domácnosti, no bez neho dokonalý poriadok jednoducho nedocielite. Prácu však vedia uľahčiť automatizované vysávače.

Najvýkonnejšie zariadenia z tejto kategórie stoja nemalé peniaze, tie lacné si zase nemusia vedieť poradiť s väčším znečistením. Niekde v zlatom strede sa nachádzajú robotické vysávače od Xiaomi, v tomto prípade model Roborock S55.

Xiaomi Roborock S55

Cena: 374,99 € | Kupón: HCYSR5AM | Dostupnosť: EÚ sklad

Xiaomi Roborock S55 mapuje miestnosť v domácnosti pomocou špeciálnych senzorov až 5 krát za sekundu, vďaka čomu nevynechá žiadnu oblasť a dokáže sa efektívne pohybovať po automaticky generovanej trase tak, aby na jedno nabitie zvládol čo najviac práce.

xiaomi roborock S55
Foto: geekmaxi.com

Výdrž na jedno nabitie dosahuje až 2,5 hodiny. Čistiaci systém vysávača výrobca nazval príznačne – Tornado. Maximálny výkon 2000 Pa si hravo poradí aj s hrubším znečistením. Režim vysokého výkonu však nie je nutné využívať stále.

xiaomi roborock S55
Foto: geekmaxi.com

Pre vysatie obyčajného prachu a omrviniek postačí aj režim nižšieho výkonu, ktorý je tichší. Navyše je šetrnejší k spotrebe energie. Xiaomi Roborock S55 prekoná aj prekážky. Prejde cez 2 cm vysoký prah.

Vysávač vojde aj pod postel či pohovku a rozpozná schody, z ktorých sa v prípade upratovania na poschodí nezrúti. Súčasťou balenia je jednoducho vymeniteľná nádrž na vodu a hlavica s mopom. Roborock S55 toho teda zvládne viac ako len obyčajné vysávanie.

xiaomi roborock S55
Foto: geekmaxi.com

Samozrejmosťou je mobilná aplikácia Mi Home, pomocou ktorej môžete vysávač ovládať na diaľku, sledovať trasu po ktorej sa pohybuje, alebo meniť rôzne nastavenia. Xiaomi Roborock S55 ponúka prostredníctvom svojho nemeckého skladu e-shop geekmaxi.com, kde stojí 374,99 EUR. Vďaka nášmu exkluzívnemu kupónu HCYSR5AM však môže byť váš už za 352,99 €.

Cenu sa dá ešte znížiť o 22 EUR, čo hravo vykompenzuje dodatočné náklady spojené s dodaním. Pri objednávke stačí zadať kód s textom HCYSR5AM, ktorý uvedenú zľavu vygeneruje. Doručenie potrvá 2-8 pracovných dní a stojí necelých 17 EUR.

Xiaomi Deerma

Cena: 87,99 € | Kupón: Rspce8qL | Dostupnosť: EÚ sklad

Xiaomi Deerma je druhým vysávačom v zľave, ktorý je podstatne lacnejší. Ide však o ročný, resp. tyčový vysávač, ktorý sám pracovať nedokáže. Vysávač je veľmi ľahký, váži len 1 kilogram. Multifunkčná hlavica je určená pre rôzne typy povrchov a nečistôt. Problém jej nerobia ani vlasy.

Xiaomi Deerma
Foto: geekmaxi.com

Časť so samostatným cyklónovým mechanizmom a HEPA filtráciou je možné oddeliť a pohodlne povysávať napríklad auto. Na jedno nabitie zariadenie vydrží v prevádzke asi 30 minút. Stačiť by to malo na plochu 120 metrov štvorcových. Hlučnosť dosahuje maximálnu úroveň 75 decibelov.

roborock
Foto: geekmaxi.com

V balení okrem štandardnej veľkej hlavice na podlahy nájdete aj dve menšie hlavice pre čistenie nedostupnejších priestorov alebo spomínaného auta.

Vysávač Xiaomi Deerma stojí v e-shope geekmaxi.com 87,99 EUR. Kupón s textom Rspce8qL cenu zníži o 6 EUR. Doručenie potrvá 2-8 pracovných dní.

Ďalšie zľavy

E-shop geekmaxi.com má v ponuke množstvo ďalších produktov za ceny, ktoré sú v niektorých prípadoch nižšie aj o 25 percent. Akciu plnú zliav spustil pri príležitosti pomaly sa končiacich letných prázdnin.

V rámci kampane „Späť do školy“ sú dostupné elektrické skateboardy, inteligentné hodinky, bezdrôtové slúchadlá a niekoľko ďalších zariadení. Pri kúpe môžete navyše získať ako darček bezdrôtový Bluetooth reproduktor Tronsmart T6 Plus.

Všetky zľavnené zariadenia nájdete na tejto adrese.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom Geekmaxi.