Úvod Zariadenia Honor Scale: Digitálnu váhu teraz kúpite za cenu pod 20 €

Honor Scale: Digitálnu váhu teraz kúpite za cenu pod 20 €

(Sponzorovaný článok)

0

Väčšina domácich spotrebičov postupom času určitým spôsobom prechádza zmenami. Azda najväčšou z nich je pridávanie digitálnych funkcií, ktoré však často využijete len raz a potom sa na ne ani nepozriete.

Mnohí výrobcovia sa tak z ľudí snažia vymámiť zbytočne veľa peňazí, ktoré by ste mohli investovať do iných vecí. V internetových obchodoch nájdete modely, za ktoré si výrobcovia pýtajú 50 €, 100 € alebo dokonca ešte viac. Ak ste aktívnym športovcom, ktorý musí mať pod kontrolou každý jeden gram tuku či svalovej hmoty, nevidíme v tom absolútne žiaden problém. Ak ste však obyčajným človekom (ako my), máme pre vás lepšie a hlavne úspornejšie riešenie.

Honor Scale

Cena: 19 € | Doručenie: Zadarmo

Každá váha by mala predovšetkým presne vážiť. Honor Scale pochopiteľne nie je výnimkou. Aktuálna váha sa vám zobrazí na LCD displeji aj bez toho, aby ste sa k zariadeniu museli pripájať smartfónom. Čísla sú dosť veľké a pekne viditeľné cez deň, aj v noci.

Nášľapná plocha váhy má rozmery 26 cm x 26 cm, čo je viac než postačujúce. Zosilnené sklo je prekryté protišmykovou vrstvou, ktorá zabezpečí zvýšenú bezpečnosť pri používaní. Páčiť sa vám však môžu aj elegantne zaoblené rohy, ktoré skvele zapasujú do moderných domácností.

Honor Smart Scale poháňajú 3 AAA batérie, ktoré je nutné dokúpiť zvlášť. Keď tak však spravíte, máte pokoj na veľmi dlhú dobu. Váha totiž disponuje inteligentným šetričom energie. Zapne sa len vtedy, keď na ňu stúpite a vypne sa 10 sekúnd po tom, ako z nej zídete.

Ak by sa vám takáto váha v domácnosti hodila, ani neváhajte. Váha od dcérskej spoločnosti Huawei môže byť tá pravá pre vás.