Úvod Výrobcovia Honor ZOZNAM Zariadení, ktoré získajú aktualizáciu na EMUI 9.1 beta!

ZOZNAM Zariadení, ktoré získajú aktualizáciu na EMUI 9.1 beta!

0

Huawei rozširuje možnosť zapojenia sa do beta programu EMUI 9.1 o ďalších 14 modelov smartfónov. Prvú vlnu čínsky výrobca spustil v polovici apríla, ktorá sa týkala len pár zariadení. 

Beta verzia najnovšieho užívateľského prostredia EMUI 9.1 sa bude dať nainštalovať do nasledujúcich smartfónov:

Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, P20, P20 Pro, nova 3, nova 3i, Maiman 7, Enjoy 9 Plus, Honor 10, Honor V10, Honor Play a Honor 8X.

Huawei program spustil v domovskej krajine v Číne, no na verziu určenú pre medzinárodné testovanie by sme nemali čakať dlho. Ak jedno z podporovaných zariadení vlastníte a budete sa chcieť zapojiť do testovania, stiahnuť si musíte z oficiálnych stránok aplikáciu Friendly User Test.

Keďže ide o APK súbor, v nastaveniach smartfónu musíte najskôr povoliť inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov. Po inštalácii sa v aplikácii prihlásite svojim Huawei ID, prejdete na kartu Osobné a zvolíte Zapojiť sa do projektu.

EMUI 9.1
Požiadavka o zapojenie do beta programu Android Q pre zariadenie Huawei Mate 20 Pro. V prípade EMUI 9.1 je postup rovnaký.

Z dostupných programov vyberiete ten, ktorý patrí najnovšej verzii EMUI 9.1 a požiadate o zapojenie do programu. Aktualizácia sa vám ohlási hneď, ako ju výrobca schváli. Nejaký čas to ale môže trvať.

Ak vlastníte jedno zo starších zariadení Huawei alebo Honor, v blízkej budúcnosti bude EMUI 9.1 dostupné aj pre smartfóny Mate 9, Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design, P10, P10 Plus, nova 4, nova 4e, nova 2s, Honor V9 a Honor 9.

Výrobca odporúča, aby mal užívateľ pred inštaláciou novej verzie EMUI aspoň 6 GB voľného priestoru v internej pamäti smartfónu. Vyššie uvedenými modelmi testovanie EMUI 9.1 nekončí. Dostupné bude aj pre zariadenia Mate 9, Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design, P10, P10 Plus, nova 4, nova 4e, nova 2s, Honor V9 a Honor 9.