Úvod Zariadenia Xiaomi SO WHITE: Kompaktný holiaci strojček, ktorý sa zmestí do každej batožiny

Xiaomi SO WHITE: Kompaktný holiaci strojček, ktorý sa zmestí do každej batožiny

Ideálny na dovolenku alebo pracovnú cestu.

0
xiaomi

Xiaomi už dávno nevyrába iba inteligentné mobilné telefóny alebo fitness náramky. V jeho portfóliu sa nachádza široké spektrum spotrebnej elektroniky pre domácnosti.

Od Xiaomi si môžete kúpiť robotické vysávače, kamery, TV boxy, elektrické kolobežky a taktiež pánske holiace strojčeky. Xiaomi SO WHITE svojim dizajnom ani holiaci strojček nepripomína.

Ide o neobyčajne malý holiaci strojček, ktorý má priemer 4 centimetre a na výšku nemeria ani 10 centimetrov. Vzhľadom na základnú funkcionalitu a kompaktné rozmery je určený hlavne na cesty.

xiaomi

V batožine nezaberie veľa miesta a na pracovnej ceste alebo dovolenke svoj účel splní. Strojček sa nabíja cez USB-C konektor. Stačí tak použiť nabíjačku zo smartfónu alebo pokojne powerbanku. Motorček má výkon 2W.

so white

Na jedno nabitie zvládne 90 minút prevádzky, čo je viac ako dosť. Pokiaľ vám holenie zaberie napr. 3 minúty, na jedno nabitie vydrží holiaci strojček aj jeden mesiac. Xiaomi SO WHITE môžete jednoducho umyť pod tečúcou vodou (IPX5).

Holiaci strojček má jedno tlačidlo a vlastne iba jedinú funkciu. Sparťanská výbava je podmienená cestovnému účelu. Na druhú stranu je tento holiaci strojček od Xiaomi veľmi lacný. Stojí len asi 12 EUR.

Objednať si ho môžete zo siete eBay s bezplatným doručením, ktoré môže trvať 2 – 6 týždňov.