Úvod Zariadenia Vlajková loď Xiaomi Mi 9 so 6 GB RAM je dočasne dostupná...

Vlajková loď Xiaomi Mi 9 so 6 GB RAM je dočasne dostupná za výnimočnú cenu

Tlačová správa.

7
Xiaomi Mi 9
Ilutračná fotografia

Smartfón Xiaomi Mi 9 bol predstavený len vo februári tohto roka a okamžite začal kraľovať kategórii cenovo prístupnejších vlajkových lodí. Aj keď existujú rôzne verzie, cena žiadnej nepresahuje vzhľadom na výbavu akceptovateľnú hranicu.

Xiaomi Mi 9 disponuje všetkými základnými super vlastnosťami, ktorými sa pýši aj značkovejšia konkurencia. Je tu veľký AMOLED displej so zobrazením dokonalej čiernej, ktorý má uhlopriečku 6,39″ a rozlíšenie 1080 x 2340 pixelov. Chráni ho vrstva Gorilla Glass 6.

Kvalitné zobrazovacie schopnosti dopĺňa vysoký výkon sady Snapdragon 855, ktorej pri aktuálnej medzinárodnej verzii zariadenia asistuje 6 GB operačná pamäť RAM a bežné 64 GB interné úložisko. Slot pre microSD kartu by ste však hľadali márne.

xiaomi mi 9

Xiaomi Mi 9

Cena: 329,40 EURDostupnosť: 418 kusov

Konštrukciu a dizajn tvorený kovom a sklom (hliník 7000, Gorila Glass 5) ruší len malý zárez v obrazovke, v ktorom sídli 20 Mpx fotoaparát so svetelnosťou f/2.0 a HDR snímaním. Zadná strana je čistá – snímač odtlačkov sa totižto nachádza priamo pod obrazovkou.

Z vlajkových koľají nevychádza ani fotoaparát, vlastne tri primárne fotoaparáty. Veľký 1/2″ snímač obrazu s rozlíšením 48 Mpx pracuje s clonou f/1.8. 2-násobné optické priblíženie sprostredkuje 12 Mpx snímač so svetelnosťou f/2.2 a širokouhlé zábery pre zmenu vyrobí 16 Mpx fotoaparát s totožnou svetelnosťou.

xiaomi mi 9

Xiaomi Mi 9 je samozrejme vybavený najnovším užívateľským prostredím MIUI 10, ktoré je vybudované na základoch OS Android 9 Pie. Telu hrubému len 7,6 mm podľahla batéria s kapacitou 3300 mAh s rýchlym 27W nabíjaním (+bezdrôtové nabíjanie).

Pri spojení s bezdrôtovými slúchadlami je dôležitá podpora pre Bluetooth 5.0 a štandardy A2DP a aptX HD. Xiaomi Mi 9 prišiel na trh s cenou približne 420 EUR. Známy GearBest ho však teraz ponúka v obmedzenom množstve 418 kusov za cenu 329,40 EUR.

Bezplatné doručenie trvá 11 – 20 dní, expresné dodanie 4 – 10 dní. To však stojí necelých 8 EUR. Ak vás zaujímavú aj iné zariadenia s výhodnou cenou, určite navštívte tento letný výpredaj e-shopu GearBest.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom GearBest.