Úvod Zariadenia SENBONO K1 patria medzi najlacnejšie inteligentné hodinky vôbec

SENBONO K1 patria medzi najlacnejšie inteligentné hodinky vôbec

0
SENBONO K1

SENBONO K1 sú inteligentné hodinky so športovými funkciami, ktoré môžu vďaka svojej výbave a nízkej cene zaujať hlavne menej náročných užívateľov. Stoja menej ako niektoré športové náramky, len asi 20 EUR.

Majú pritom klasický tvar s okrúhlym ciferníkom v tele z plastu, ktoré svojim prevedením napodobňuje uhlíkové vlákna. Remienok je zo silikónu. Displej hodiniek má priemer 1,3-palca a rozlíšenie 240 x 240 pixelov.

Hodinky majú snímač srdcového tepu, ktorý padne vhod pri zaznamenávaní rôznych druhov športov ako beh, plávanie (odolnosť IP68), cvičenie a tiež horolezectvo či napr. basketbal. Tak ako iné podobné zariadenia a športové náramky, aj SENBONO K1 dokážu monitorovať kvalitu spánku.

senbono K1

Súčasťou výbavy sú stopky, časovač, upozornenia zo smartfónu a batéria s kapacitou 230 mAh (magnetická nabíjačka). Výrobca udáva, že na jedno nabitie vydržia až 15 dní. S mobilným zariadením hodinky spojíte cez Bluetooth 4.0.

senbono K1

SENBONO K1 poháňa vlastný operačný systém s užívateľským prostredím nazvaným ako Dynamic UI. Vývojári pri ňom stavili na kontrastné farby a 3D animácie, ktoré sú súčasťou napr. športových režimov.

SENBONO K1 nájdete v bleskovej ponuke e-shopu Cafago za približne 20 EUR. S touto cenou je dostupných je 750 kusov. Z celkového objemu sa už viac ako 600 kusov predalo. Doručenie na Slovensko je bezplatné a potrvá od 15 – 25 dní.