Úvod Novinky Samsung Galaxy Note 10 sa ukazuje: Takto má vyzerať!

Samsung Galaxy Note 10 sa ukazuje: Takto má vyzerať!

1

Nadchádzajúci nástupca minuloročného smartfónu Galaxy Note 9 bude aj tento rok pripomínať vlajkovú loď Galaxy S10. Teda aspoň čo sa týka vizuálno-konštrukčného prevedenia. Tak či tak ale nastane pár drobných zmien, ktoré budú súčasťou prednej i zadnej strany Galaxy Note 10.

Vyplýva to z čerstvého renderu od známeho dizajnéra Bena Geskina. Renomovaný leaker Ice universe tvrdí, že mobilné zariadenie na obrázku vyššie reprezentuje takmer finálnu podobu tohtoročnej generácie. Popri nej by mal uzrieť svetlo sveta aj Galaxy Note 10 Pro s lepšou hardvérovou výbavou a vyššou cenovkou.

Ak je to pravda, Samsung presunie dieru v displeji z pravého horného rohu do stredu a z horizontálneho fotoaparátu po novom spraví vertikálny. Rovnako ale stojí za zmienku i vizuálne prevedenie, ktoré tvorí farebný prechod z perlovej bielej k bledo modrej. Podobný štýl už dnes ponúka viacero konkurenčných smartfónov vrátane Huawei P30.

Ice universe rovnako podotýka, že nový Samsung Galaxy Note 10 ani jeho pokročilejší súrodenec, Note 10 Pro, nedostanú do výbavy duálny selfie fotoaparát ako Galaxy S10+.

Oficiálne predstavenie očakávaných Android noviniek by malo prebehnúť niekedy v priebehu augusta. Dovtedy ešte vypláva na povrch viacero dôveryhodných únikov, vďaka ktorým si budeme môcť overiť, či tento render skutočne odráža realitu.

[poll id=“166″]