Po tom, ako výrobcovia smartfón jeden po druhom začali z konštrukcie zariadení odstraňovať 3,5 mm jack (česť výnimkám) sa mnohí ľudia rozhodli poobzerať po bezdrôtovej alternatíve. Tá vôbec nemusí byť drahá, o čom sa presvedčíme v dnešnom článku.

Obchod GearBest do svojej ponuky zaradil model QCY T2C TWS (True Wireless), ktorý predáva za 25 €. Vďaka kupónu GBQCYT2C túto cenu môžete mierne znížiť na finálnu sumu 24,03 €, čo je skutočne lákavá ponuka.

QCY T2C

Cena: 24,03 € | Kupón: GBQCYT2C

Za cenu štyroch obedov môžete mať doma Bluetooth 5 slúchadlá s batériou o kapacite 380 mAh, vďaka čomu dokážu nepretržite hrať až päť hodín. Ide tak o ideálne príslušenstvo pre niekoho, kto rád behá či cvičí, keďže sú skutočne ľahučké a vôbec tak neprekážajú v pohybe. Navyše, slúchadlá majú aj funkciu tlmenia okolitého hluku, vďaka čomu vás nikto nebude rušiť.

QCY T2C TWS
Batéria v slúchadlách QCY T2C vystačí na 5 hodín nepretržitého počúvania

V balení si nájdete aj maličké puzdro, ktoré okrem prepravy slúchadiel slúži aj ako power banka s kapacitou 800 mAh. Vystačí to 2 celé nabitia, čo vám dá dosť šťavy na celý deň počúvania hudby.

Aby toho nebolo málo, slúchadlá QCY T2C môžete využiť aj ako Bluetooth headset, napríklad pri šoférovaní. To je vzhľadom na čoraz väčší dôraz polície na zákaz používania telefónov za volantom veľmi výhodné.

Ak vás teda zaujali, objednajte si ich teraz, kým im opäť nestúpne cena.