Úvod Výrobcovia Honor Maximálne pohodlie bez obmedzení: Toto sú nové slúchadlá HONOR FlyPods Lite

Maximálne pohodlie bez obmedzení: Toto sú nové slúchadlá HONOR FlyPods Lite

0

Značka HONOR uviedla na náš trh model bezdrôtových slúchadiel HONOR FlyPods Lite. Slúchadlá disponujú technológiou Bluetooth 4.2, vďaka ktorej ich veľmi ľahko a intuitívne spárujete s mobilným telefónom či iným prehrávačom.

Plného dobitia dosiahnu behom jednej hodiny, ale už po 15 minútach nabíjania sľubujú až 90 minút kvalitného počúvania. HONOR FlyPods Lite sú ku kúpi v čiernom a bielom prevedení za 99 euro.

Dve farebné prevedenia a nabíjacie puzdro

Slúchadlá HONOR FlyPods Lite sú dostupné v bielom a čiernom farebnom prevedení. Slúchadlá sú dodávané v prenosnom nabíjacom puzdre s microUSB portom, ktoré zároveň funguje ako dock slúchadiel. Dizajn slúchadiel je navrhnutý pre maximálne pohodlie pri používaní, a to aj po dlhej dobe používania.

HONOR FlyPods Lite

Tri hodiny nerušeného počúvania

Plného nabitia kvalitnej li-pol 55 mAh batérie možno dosiahnuť len za jednu hodinu, čo v praxi znamená až tri hodiny ničím nerušeného počúvania Veľkou prednosťou je skutočnosť, že po 15 minútach nabíjania možno slúchadlá používať až po dobu 90 minút. Ideálny hudobný prednes zaisťuje frekvenčné rozpätie od 20 do 20 000 Hz.

HONOR FlyPods Lite

Moderná technológia

Bezdrôtové slúchadlá HONOR FlyPods Lite možno vďaka modernej technológii Bluetooth 4.2 veľmi ľahko a intuitívne spárovať s mobilným telefónom alebo iným prehrávačom. Používateľov poteší, že slúchadlá majú vstavaný mikrofón pre pohodlné vybavenie neodkladných hovorov. Tento model slúchadiel je naviac odolný voči postriekaniu vodou (stupeň krytia IP54), a možno ich tak používať napríklad aj pri športovaní.

Lokálna dostupnosť

Štýlové slúchadlá je v tomto čase možné zakúpiť za 99 EUR prostredníctvom e-shopu Alza.sk