Inteligentné hodinky sú niečo, čo sa k smartfónu jednoducho hodí. Dokážu zobraziť notifikácie bez toho, aby ste museli vyberať telefón, upozorňujú na prichádzajúci hovor alebo merajú kroky. Ide o šikovné príslušenstvo, na ktoré sa ľahko zvyká.

Nie všetky sú však úplne najlacnejšie. Aj to sa rozhodli riešiť rôzni výrobcovia, ktorí zatiaľ nepatria medzi tých najpopulárnejších. Pekným príkladom sú hodinky Oukitel W3.

Okrem toho disponujú certifikáciou IP67, čo znamená, že sú odolné voči vode, čo sa hodí hlavne vtedy, ak ťa v lete alebo na jeseň stretne nečakaná prehánka. Hodinky tak isto sledujú tvoj spánok a dokonca dokážu zmerať rozdiel medzi hlbokým a ľahkým spánkom.

Všetky informácie si budete prezerať na 1,3-palcovom displeji, ktorý poháňa procesor Nordic N52832.

V hodinkách sa nachádza 230 mAh batéria, ktorá ich dokáže poháňať až 10 dní pri bežnom používaní. To je v porovnaní s niektorými hodinkami, ktorým po jednom či dvoch dňoch dochádza energia, vítaná zmena.

Najlepšie na nich je asi cena. Tá neurazí ani tých najnáročnejších zákazníkov. Hodinky totiž stoja len 27,86 €. Akcia trvá do konca apríla alebo do vypredania zásob. Treba sa preto poponáhľať, ostáva už len niečo vyše 100 kusov.