Úvod Výrobcovia Honor Značka HONOR predstavila svoje nové strategické ciele

Značka HONOR predstavila svoje nové strategické ciele

Tlačová správa.

0

Značka HONOR predstavila svoje globálne ciele pre nadchádzajúce obdobie. Medzi ambiciózne zámery patrí napríklad štvrté miesto vo výrobe inteligentných telefónov, zvýšenie investícií do technologického vývoja alebo rozšírenie distribučných kanálov.

HONOR si dáva ambíciu stať sa druhým najväčším výrobcom inteligentných telefónov v Číne a štvrtým na svete. Značka bude naďalej navyšovať investície do technologického vývoja a inovácií či rozširovať distribučné kanály v rámci maloobchodu. Všetko s cieľom pomôcť vytvárať inteligentný a naplno prepojený svet.

Značka HONOR upevnila svoju vedúcu pozíciu aj napriek poklesu, ktorému čelil priemysel inteligentných telefónov v roku 2018. Podľa IDC zaznamenal globálny trh inteligentných telefónov v prvých troch štvrťrokoch roku 2018 medziročný pokles o 3,1 %. Značka HONOR na túto skutočnosť však reagovala 27,1% nárastom objemu predajov s tým, že medziročný nárast presiahol dokonca úctyhodných 170 %. Čo sa celosvetových predajov online týka, umiestnila sa značka HONOR na druhom mieste s 29,4% podielom.

HONOR View20

V tomto roku HONOR uviedol na trh rad technologických inovácií, ktoré značke prepožičiavajú nálepku priekopníka v obore.

  • 3D TOF: HONOR View20 sa pýši špeciálnym 3D senzorom TOF (Time of Flight) v zadnom fotoaparáte. Senzor zaisťuje hĺbkové snímanie foteného objektu, napr. skeletu, dokáže zachytiť pohyb v reálnom čase alebo s ním možno hrať aj špeciálne pohybom ovládané hry.
  • Bezrámikový displej: HONOR View20 je vybavený 6,4“ displejom 2310 x 1080 s jemnosťou 398 PPI. Širokouhlý displej má len priestrel pre predný fotoaparát s priemerom 4,5 mm s mimoriadnym pomerom 91,8 % k telu telefónu. Svojou uhlopriečkou 19,5:9 je taktiež blízko pomeru strán kino plátnam. Vďaka tejto skutočnosti telefón ponúka neporovnateľný zážitok pri sledovaní videí.
  • 5G: Značky HUAWEI aj HONOR sa aktívne zapájajú do prechodu z 3G siete na 4G a teraz už aj na 5G, pričom HONOR uvedie svoj prvý model s podporou 5G siete ešte v tomto roku.

„Každý deň vnímame ako novú výzvu priniesť našim fanúšikom skvelé hodnoty. Nepoľavujeme,“ nechal sa počuť prezident spoločnosti HONOR, George Zhao.