Úvod Výrobcovia Redmi Najlepší pomer ceny a výkonu od Xiaomi? Redmi Note 7 so 48 Mpx...

Najlepší pomer ceny a výkonu od Xiaomi? Redmi Note 7 so 48 Mpx foťákom kúpiš za 204 €!

Najlepší telefón v strednej triede? Je to viac než možné!

6

Xiaomi je výrobca známy tým, že nevyrába len lacné ale aj prekvapivo kvalitné a výkonné zariadenia. Vždy ma pri pohľade na relatívne lacný (čítaj okolo 200 €) telefón od Xiaomi prekvapí ako je možné, že je firma pri takomto zariadení aspoň trošičku v zelených číslach. Pekným príkladom je aj model Redmi Note 7, ktorý sa práve teraz začína predávať.

Redmi Note 7

Cena: 204,76 € | Kupón: RMNOTE7

Zariadenie ponúka 6,3-palcový displej s rozlíšením 2 340 x 1 080 pixelov prekrytý vrstvou Corning Gorilla Glass 5, osemjadrový procesor Snapdragon 660 s jadrami o takte 2.2 GHz a grafický čip Adreno 512. Pridajte k tomu 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko a už máte telefón, ktorý nebude nadávať na nové hry a aplikácie.

Redmi Note 7 ďalej disponuje podporou pre dual SIM, dvojpásmovú Wi-Fi (2.4 GHz + 5 GHz), ponúka snímač odtlačkov prstov, IR blaster, krásny dvojtónový dizajn zadnej strany, USB C port a 4 000 mAh batériu.

Na zadnej strane sa nachádza dvojica fotoaparátov – šialený 48 Mpx senzor a sekundárny 5 Mpx senzor. Fotoaparáty sú vybavené prepojením s umelou inteligenciou, vďaka čomu sa môžete tešiť na optimalizáciu scén a ďalšie vymoženosti.

Obsah balenia. Na Slovensko príde verzia s EÚ nabíjačkou

Znie to veľmi príjemne že? Ešte príjemnejšia je však cena. Obchod Geekbuying Redmi Note 7 začína predávať za 204 €, čo je zhruba o 50 € menej než na Slovensku. Pri doručení stačí vybrať možnosť HKEU Priority Line a o všetky poplatky sa postará priamo predajca.