Úvod Zariadenia Hybridné hodinky za 19 €: Krásny dizajn, Bluetooth a výdrž 1 rok!

Hybridné hodinky za 19 €: Krásny dizajn, Bluetooth a výdrž 1 rok!

Ideálny pomer medzi konektivitou, výdržou, funkciami a cenou?

0

Hodinky, ktoré vedia bezdrôtovo komunikovať so smartfónom, zväčša vydržia len pár dní a potom musia opäť na nabíjačku. To však neplatí o kúsku s názvom LOKMAT MK28. Keďže nejde o čistokrvný smart model, takzvaná gombíková batéria CR2430 ho dokáže poháňať 8 až 12 mesiacov.

Všetko tu záleží len od nárokov používateľa. Keď bude mať zapnutý energiu šetriaci režim, môže počítať s jedným rokom. V opačnom prípade si musí vystačiť s výdržou, ktorá je o pár mesiacov kratšia. Hybridné hodinky mu však na druhú stranu poskytnú prehľad o upozorneniach z mobilného telefónu, takže ho nebude musieť tak často vyťahovať z vrecka ako za bežných okolností.

Hodinky LOKMAT MK28 dostali okrem jednoduchšieho 1,14″ displeja s okrúhlym tvarom aj fyzické ručičky na ukazovanie aktuálneho času. Na svoje si teda prídu i milovníci klasiky.

  • kompatibilita: Android 6+ / iOS 7+

Čo sa týka samotnej funkcionality, používateľ má k dispozícii klasiku v podaní pedometru (počítanie prejdených krokov), meranie spálených kalórií alebo notifikácie, ako je napríklad prichádzajúci telefónny hovor či textová správa. Prenos dát prebieha prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth vo verzii 4.0, cez ktorú sa dá i diaľkovo ovládať fotoaparát. Po spárovaní stačí iba stlačiť príslušné hardvérové tlačidlo na boku konštrukcie.

Hybridné hodinky s Bluetooth
Hybridné hodinky s Bluetooth

Hybridné hodinky LOKMAT MK28 nájdeš v ponuke e-shopu Cafago, kde momentálne nestoja ani 20 eur. Po použití kupónu CC3607 si ich môžeš zaobstarať iba za 18,80 eur. Základné cestovné na Slovensko ide na účet predajcu. Budeš musieť ale čakať od 15 do 25 pracovných dní.