Ilustračný obrázok

Rok 2018 bol jednoznačne rokom technológií. Na trhu sa objavili skutočne šikovné vecičky, ktoré nám pomáhajú spríjemniť každý deň. Nižšie nájdete 2 Xiaomi zariadenia, ktoré sú medzi Slovákmi extrémne obľúbené.

Poco F1 (6/128 GB)

Cena: 314 € | Dostupnosť: EÚ sklad | Kupón: GW2NS414 (5 € zľava)

Začnime smartfónom, ktorý je akýmsi základom. Výber telefónu môže byť relatívne náročný proces, ktorý so sebou prináša niekoľko rôznych porovnávaní a premýšľania. Ak ale hľadáš overenú kvalitu a jeden z najlepších pomerov ceny a výkonu, si na správnej adrese.

Obchod GeekMaxi zaradil do predaja Xiaomi Pocophone F1 v konfigurácii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom za cenu 319 €. Zariadenie pritom posiela priamo z nemeckého skladu, takže ti príde rýchlo a bez doplácania DPH.

Ak o Poco F1 veľa nevieš, pozri si našu recenziu, v ktorej vysvetľujeme, prečo si myslíme, že patrí medzi highlight minulého roka.

Xiaomi Roborock S55

Cena: 374,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad | Kupón: HCYSR5AM (15 € zľava)

Čas je drahocenná komodita, ktorou plytvať nie je zrovna to najrozumnejšie riešenie. Pomôcť so šetrením času vám môže aj šikovný pomocník z dielne Xiaomi. Roborock S55 je robotický vysávač vlastným rozumom a prehľadom o tom, kde sa nachádza. Vďaka senzorom si vie zmapovať svoje okolie a na základe týchto informácií zvoliť čo najefektívnejšiu trasu vysávania.

To ale nie je všetko. S55 má vo svojej výbave aj funkciu umývania. Stačí ho osadiť násadou (mopom), naliať doň vodu a čistiaci prostriedok a pustiť ho naprieč svetom podláh. Robot má 5 200 mAh batériu, dokáže zdolávať prekážky vysoké 2 centimetre, no a čo sa motora týka, ten vie vyvinúť sací tlak až 2 000 Pa. Len pre zaujímavosť – to je dosť na to, aby dokázal „vcucnúť“ olovené guľôčky.

Robotický vysávač prináša niekoľko zaujímavých vylepšení ako napríklad tichší chodvďaka lepšiemu tesneniu či vynovený dizajn hlavnej kefy, ktorá vie lepšie odvádzať vlasy do nádobky s nečistotami. Vďaka tomu ju už nebudete musieť tak často čistiť a rozmotávať z nej povysávané chlpy alebo vlasy.

Samozrejmosťou je pochopiteľne prepojenie s aplikáciou, cez ktorú môžete vysávaču zadávať príkazy, ovládať ho alebo mu plánovať prácu. Zobrazia sa vám v nej aj informácie ako pôdorys vášho bytu/domu podľa toho, čo vidí on sám, informácie o batérii a ďalšie zaujímavé údaje.

>>> Viac produktov s až 50 % zľavami <<<