Úvod Novinky Redmi Note 7 je obrovský úspech: Za 1 mesiac sa ho predalo...

Redmi Note 7 je obrovský úspech: Za 1 mesiac sa ho predalo 1 milión kusov

1

Spoločnosť Xiaomi sa rozhodla cenovo dostupné, no dobre vybavené zariadenia radu Redmi a Redmi Note presunúť pod samostatnú značku. Posledným kúskom z tejto línie je model Redmi Note 7, ktorý bol predstavený 10. januára 2019.

Redmi Note 7 zostáva verný svojej koncepcii a opäť raz na trh zaútočil agresívnym pomerom medzi cenou a výbavou. Len v skratke spomenieme 48 Mpx fotoaparát, Snapdragon 660, 4000 mAh batériu alebo veľký displej s miniatúrnym zárezom a FHD+ rozlíšením. Všetko v cenovom rozpätí od 130 – 200 EUR.

Smartfóny radu Redmi a Redmi Note sú z dlhodobého hľadiska najpredávanejšie, čo sa portfólia obľúbeného čínskeho výrobcu týka.

Potvrdzuje to aj riaditeľ pre značku Redmi menom Lu Weibing, ktorý ohlásil 1 milión predaných kusov len mesiac po oficiálnom predstavení.

xiaomi
Model Redmi Note 7

Stále pomerne čerstvá novinka sa pritom zatiaľ predáva iba na čínskom trhu. Dostupná bola krátko po predstavení v rámci tzv. bleskových ponúk, v ktorých uspeli iba tí najrýchlejší zákazníci.

Redmi Note 7 sa bude predávať aj v Indii a obísť by nemal ani európsky trh, kde ho ponúknu oficiálni distribútori. Či bude Redmi Note 7 bestsellerom aj mimo čínskeho trhu, sa dozvieme až neskôr. Pokojne by sme na to stavili.

Podrobnosti o zariadení nájdete v nedávnom článku z predstavenia.