Úvod Výrobcovia Meizu Meizu Zero bez tlačidiel a otvorov sa dá kúpiť prostredníctvom kampane Indiegogo

Meizu Zero bez tlačidiel a otvorov sa dá kúpiť prostredníctvom kampane Indiegogo

0
Meizu Zero
Meizu Zero s podložkou pre bezdrôtové nabíjanie

Spoločnosť Meizu pred nejakým časom predstavila smartfón Zero, ktorý nemá žiadne tlačidlá ani konektory. Spolieha sa výhradne na bezdrôtové možnosti pripojenia, ako aj nabíjanie.

Meizu Zero výrobca ukázal verejnosti na tlačovom podujatí v domácej krajine v Číne s poznámkou, že ide o funkčný prototyp. To automaticky znamenalo, že ho netreba hľadať na pultoch predajní.

Prvotriedne jednoliate telo z keramiky a vlajková špecifikácia je bezpochyby veľmi pôsobivá. V súčasnosti by ale uzavreté prevedenie zariadenia bolo skôr na obtiaž, aj keď by sa asi používať dalo.

Odkázaní by ste ale boli na bezdrôtovú nabíjačku, bezdrôtové slúchadlá, čo až taký problém nie je, a na ovládanie hlasitosti pomocou dotykových plôch umiestnených po stranách keramického tela.

meizu zero
Meizu Zero

Výrobca ale začal Meizu Zero predávať, aj keď nie obvyklým spôsobom. Spustil kampaň na platforme pre kolektívne financovanie, ktorá je známa ako Indiegogo. Takéto platformy zväčša využívajú začínajúce spoločnosti, no pravidlá zapojenie veľkých hráčov nevylučujú.

Meizu si dal za cieľ vyzbierať od záujemcov 100 000 amerických dolárov. Do konca kampane zostáva ešte 30 dní a zariadenie zatiaľ podporilo 21 záujemcov. Meizu má na konte necelých 24 000 dolárov.

Pokiaľ by ste chceli Meizu Zero v rámci tejto kampane získať, musíte si pripraviť bezmála 1130 EUR, čo je dosť. Smartfón vám bude doručený v apríli tohto roku. Obvyklou podmienkou je, že sa najskôr musí naplniť cieľ zadávateľa projektu.

V tomto prípade to ale platiť nemusí, keďže je Meizu veľkou spoločnosťou a kolektívne financovanie mohla zvoliť len z propagačných dôvodov, resp. kvôli overeniu záujmu zo strany spotrebiteľov.

Ak máte poruke zbytočnú tisícku a kus odvahy, navštívte tento odkaz, ktorý vás presmeruje na priamo na kampaň serveru Indiegogo.

Meizu Zero