Úvod Zariadenia Hľadáš výborné smartwatch za dobrú cenu? Vynikajúce Zeblaze Thor 4 PRO teraz...

Hľadáš výborné smartwatch za dobrú cenu? Vynikajúce Zeblaze Thor 4 PRO teraz stoja menej ako 90 €!

Inteligentné hodinky nemusia byť drahé.

2
Zeblaze Thor 4 PRO
Inteligentné hodinky Zeblaze Thor 4 PRO

Ak hľadáš funkciami nabité inteligentné hodinky, no nechceš za ne vyhodiť veľa peňazí, máme jeden tip. Zeblaze Thor 4 PRO majú masívnejší dizajn, 4G konektivitu, veľký displej a dokonca kameru.

Inteligentné hodinky Zeblaze Thor 4 PRO pracujú s veľkým dotykovým LTPS displejom s priemerom 1,6″ a rozlíšením 320 x 320 pixelov. Výkon má na starosti procesor MediaTek kombinovaný s 1 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB interným úložiskom.

Hodinky bežia pod plnohodnotnou verziou operačného systému Android 7.1, vďaka čomu môžeš využívať množstvo aplikácií. Hodinkám pritom nechýba presný snímač srdcového tepu, slot pre 4G nano SIM kartu (hovory, dáta aj v 800 MHz pásme) alebo dokonca malá kamera ukrytá v tele hodiniek.

Zeblaze Thor 4 PRO
Zeblaze Thor 4 PRO

Zeblaze Thor 4 PRO

Cena: 87,89 € | Dostupnosť: 155 kusov

Kamera je skôr doplnkom, keďže má menšie rozlíšenie, no v istých situáciách môže byť nápomocná. Výbava hodiniek pokračuje objemnou 600 mAh batériou, podporou pre GPS a Glonass, Bluetooth 4.0 alebo dvojpásmové WiFi pripojenie.

Zeblaze Thor 4 PRO
Zeblaze Thor 4 PRO

Telo hodiniek je vyhotovené zo zliatiny kovov, obrazovku chráni vrstva Gorilla Glass 3 a zariadenie bude na ruke držať remienok vyhotovený z kože a silikónu. Napriek bohatej výbave tu sú aj nevýhody.

Inteligentné hodinky Zeblaze Thor 4 PRO nájdete v ponuke e-shopu TomTop s cenou 87,89 EUR. Pre túto cenu je vyčlenených 155 kusov hodiniek. Ak vás zaujímajú ďalšie zľavy pre rôznu elektroniku z EÚ skladu, navštívte európsku ponuku predajcu TomTop na tejto adrese.