Úvod Zariadenia Túto značku pozná len málokto, vyrába však jedny z najlepších zariadení!

Túto značku pozná len málokto, vyrába však jedny z najlepších zariadení!

GearBest promuje vlastné zariadenia, ktoré sú lepšie než by sa mohlo zdať.

1
alfawise

Populárny e-shop GearBest uviedol do bleskového predaja dve zaujímavé zariadenia vlastnej značky Alfawise, ktorá sa sústreďuje na výrobu modernej spotrebnej elektroniky pre domácnosti.

Popri bezpečnostných kamerách, projektoroch či takých TV boxoch má Alfawise v talóne aj audio produkty alebo inteligentné vysávače. A nie len tie polo autonómne. Alfawise FJ166A je ručný vysávač s dobíjateľnou batériou, vďaka ktorej vám pri upratovaní nebude zavadzať žiadny kábel.

Vysávač disponuje sacím výkonom 7,0 kPa, cyklónovou filtráciou, HEPA filtrom a príslušenstvom, pomocou ktorého odstránite nečistoty z väčšiny povrchov, od kobercov, cez plávajúce podlahy až po dlažbu. Problém nebudú robiť aj rohy či ťažko dostupné miesta.

vysavac

Alfawise FJ166A

Cena: 99,30 €Zľavový kód: GBCZHUSK22

Odnímateľná nádoba na nečistoty má objem 0,5 litra. Výkon domáceho pomocníka sa dá nastaviť v dvoch úrovniach. Samozrejmosťou je ergonomické prevedenie a pribalený držiak, ktorý vám umožní vysávač zavesiť na stenu alebo napr. dvere.

alfawise

Alfawise FJ166A pritom váži iba 1,5 kilogramu a na jedno nabitie dokáže pracovať v efektívnej prevádzke až 40 minút. GearBest uviedol do bleskového predaja 100 kusov tohto zariadenia s cenou 106,20 EUR. Napriek zľave si cenu ešte môžete znížiť, a to približne o 14 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód GBCZHUSK22.

Dodatočnou zľavou môžete kompenzovať expresné doručenie v podobnej hodnote (4-10 dní). Ak by nie, štandardné doručenie, ktoré trvá dlhšie, stojí necelé 4 eurá.

alfawise

V bleskovej ponuke sa tiež nachádza bezdrôtový (Bluetooth 4.1) stereo soundbar Alfawise BS – 28B. Panel s rozmermi 57,5 mm x 82 mm x 78 mm ukrýva štyri 5 W reproduktory s frekvenčným rozsahom 20Hz – 20KHz, ktoré využijete pri sledovaní filmov v spojení s televízorom, poprípade pre počúvanie obľúbenej hudby.

soundbar

Na zariadení sa nachádzajú dva 3,5 mm AUX vstupy, tlačidlá pre ovládanie, LED indikácia, hudbu môžete spustiť z pamäťovej karty a niekomu tiež padne vhod FM režim. Soundbar obsahuje 2 000 mAh batériu, čiže je plne prenosný. Nabije sa za 2 – 3 hodiny.

GearBest tento soundbar predáva v obmedzenom počte kusov za 32,74 EUR. Bežné doručovanie stojí dodatočných 0,79 EUR, expresná trieda 10,39 EUR. Cenu audio príslušenstva si aj v tomto prípade ešte dokážete znížiť, aj keď iba symbolicky. Kód s textom GBEXBSP10 zabezpečí zvýhodnenie vo výške 0,89 EUR.

Všetky podrobnosti nájdete v odkaze vyššie.