Online shop efox-shop.com obohatil svoj európsky sklad o zaujímavý smartfón a praktické príslušenstvo v podobe bezdrôtovej nabíjačky. Ulefone Power 3S zaujme neštandardne veľkou batériou, ale aj poradnou obrazovkou.

Ulefone Power 3S nie je vlajkovou loďou, no výbava je pre bežné užívanie viac ako dostatočná. Obzvlášť, ak zohľadníme aktuálnu nízku cenu. Výkon má na starosti octa-core procesor Helio P23 v kombinácii s 4 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložiskom.

Interné úložisko sa dá rozšíriť o 256 GB prostredníctvom pamäťových kariet (hybridný slot). Ulefone Power 3S je ako stvorený pre sledovanie multimediálneho obsahu. Veľký 6,0-palcový displej má vysoké FHD+ rozlíšenie a užší pomer strán 18:9.

Ulefone-Power-3S
Ulefone Power 3S

Ulefone Power 3S

Cena160,19 € | Dostupnosť: EÚ sklad

Dlhú výdrž na jedno nabitie zase zabezpečí 6 350 mAh batéria s rýchlym 5V/3A nabíjaním (USB-C). Duálny fotoaparát má rozlíšenie 13/5 Mpx, ktorý v tejto triede poskytne pekné výsledky.

Ulefone Power 3S
Ulefone 3S a obsah balenia

Ulefone Power 3S beží pod staršou verziou operačného systému Android 7.1 Nougat, chráni ho vrstva skla Gorilla Glass 4. generácie, nechýba tiež snímač odtlačkov prstov a odomykanie prostredníctvom rozpoznávania tváre.

Efox-shop.com predáva tento model prostredníctvom európskeho skladu za približne 160 EUR. Výhodou je teda rýchle doručenie bez zbytočných nákladov. To iste platí aj o bezdrôtovej nabíjačke 10W QI Wireless Charging.

bezdrotova nabijacka

Ako vyplýva z označenia, nabíjačka doplní energiu akémukoľvek zariadeniu, ktoré podporuje najrozšírenejší štandard bezdrôtového dobíjania Qi. Dobrý je vysoký výkon na úrovni 10 W a nerušivý minimalistický vzhľad, ktorý sa hodí do akejkoľvek kancelárie a domácnosti.

Cena tohto stojana s bezdrôtovým nabíjaním je stanovená na 11,56 €. Doručenie je rýchle, potrvá od troch do piatich pracovných dní. Aj keď trvá bezdrôtové nabíjanie dlhšie, dve – tri hodinky, je veľmi pohodlné a nemusíte každý deň siahať po bežnej nabíjačke.