Jedným z najlepších spoločníkov k telefónu sú smart hodinky, ktoré so smartfónom dokážu komunikovať, zobrazovať notifikácie a pracovať s Bluetooth či GPS. Pridajte si k tomu kvalitnú konštrukciu z kovu, nádherný displej a máte recept na zariadenie, ktoré si zamilujete. Presne také sú hodinky Honor Magic.

Hodinky Honor Magic

Cena: 100,95 € | Kupón: EGWQNPDV

Hodinky disponujú 1,2-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 390 x 390 pixelov uloženým v konštrukcii hrubej len 9,8 milimetra. Výrobca známy aj u nás, na Slovensku, sa s konštrukciou poriadne vyhral. Nie len, že je dizajnovo naozaj prepracovaná, je aj funkčná. Hodinky sú totiž odolné voči vode až do 5 ATM.

Medzi ďalšie funkcie patrí napríklad monitorovanie cez GPS pri športovaní, vďaka čomu so sebou nemusíte nosiť aj telefón. Stačí nasadiť hodinky, odbehnúť svoju trasu a hodinky následne spojiť s telefónom.

Jednou z mnou najpreferovanejších funkcií smart hodiniek bolo monitorovanie spánku. Vždy ma zaujímalo ako som spal predchádzajúcu noc a presne toto dokážu monitorovať aj hodinky Honor Magic. Vybavené sú totiž technológiou TruSleep 2.0, ktorá dokáže rozoznať až 6 rôznych porúch spánku, ku ktorým vám dá 200 návrhov ako ich vyriešiť.

Pri akýchkoľvek hodinkách sa musíme venovať aj výdrži batérie. Hodinky Honor Magic sú vybavené dvojjadrovým procesorom, ktorý je zložený z jedného výkonného jadra a jedného menej výkonného jadra. Aj vďaka tomu dokázal Honor optimalizovať výkon tak, aby hodinky vydržali na jedno nabitie čo najdlhšie.

Výrobca tvrdí, že hodinky budeš nabíjať raz týždenne ak si každý deň zacvičíš na 10 – 12 minút so zapnutým snímačom rýchlosti tepu. Ak si snímač rýchlosti tepu vypneš úplne, hodinky vydržia bez nabitia 2 týždne. No a ak sa rozhodneš využiť všetky funkcie vrátane GPS, čakať môžeš 10-hodinovú výdrž.

No a teraz cena, ktorá je azda najpodstatnejšia. Ako už nadpis napovedal, hodinky Honor Magic stoja len niečo málo nad 100 €. Kúpiť si ich môžeš z obchodu GeekBuying, no nezabudni použiť kupón EGWQNPDV.