AllCall W2
AllCall W2

Minuloročnú generáciu inteligentných hodiniek AllCall W1 z dielne čínskeho výrobcu nahrádza nový model AllCall W2. Pribudla napríklad odolnosť voči vode a prachu, kamera alebo robustnejší vzhľad.

Hodinky AllCall W2 majú kompletnú výbavu a sú akýmsi smartfónom pre zápästia. Výrobca zostal verný OLED technológii a v kovovom tele sa tak nachádza 1,39-palcový AMOLED displej s jemným rozlíšením.

Zaujímavosťou je malá kamera, ktorá je uložená v mieste, kde by ste za normálnych okolností hľadali korunku pre ovládanie. Kamera je skôr núdzová, keďže má rozlíšenie 2 Mpx. V istých situáciách sa ale hodiť môže.

AllCall W2
AllCall W2

AllCall W2

Cena: 97 € | Dostupnosť: eBay

Hodinky majú 2 GB operačnú pamäť RAM, 16 GB úložisko a 460 mAh batériu, ktorá stačí na 3-4 dni prevádzky. Bežia pod štandardnou verziou operačného systému Android. Výhodou je spomínaná odolnosť voči vode a prachu na úrovni krytia IP68, snímač srdcového tepu, či kompletná podpora pre konektivitu.

AllCall W2
AllCall W2

To znamená WiFi, Bluetooth, GPS a dokonca 3G v rámci slotu pre nano SIM karty. Kompatibilné s drvivou väčšinou smartfónov a dodávané so silikónovým remienkom. Cena, je podobne ako pri vlaňajšej generácii, očakávane nízka.

TomTop začal model AllCall W2 predávať prostredníctvom siete eBay za necelých 100 EUR. K dispozícii je len čierne prevedenie. Strieborná verzia je momentálne vypredaná.