Úvod Zariadenia Lenovo Watch 9 majú nové svieže farby, cena zostáva stále nízko

Lenovo Watch 9 majú nové svieže farby, cena zostáva stále nízko

Niekoľkomesačná výdrž.

0
lenovo watch 9

Jednoduché hybridné hodinky Lenovo Watch 9 s minimalistickým dizajnom nerozoznáte od klasických hodiniek. Dostupné boli najčastejšie v čiernom alebo bielom vyhotovení, čo už neplatí.

Lenovo Watch 9 dostali do vienka extravagantnejšie farby, ktoré kombinujú odtiene modrej, červenej alebo žltú s čiernou. Úprava sa týka iba vzhľadu a funkcií, pretože nízkej ceny sa nedotkla.

Hodinky Lenovo Watch 9 sú vodotesné (5 ATM), puzdro je vyrobené zo zliatiny kovov (316L) a krycie sklo je potiahnuté vysoko odolnou zafírovou vrstvou. Odolajú tak akýmkoľvek škrabancom.

Lenovo Watch 9

Lenovo Watch 9

Cena: 16,99 €Dostupnosť: v šiestich nových farbách

Pohodlný silikónový náramok ponúka klasické zapínanie a zabudnúť netreba ani na inteligentné funkcie. Integrovaný čip spolu so senzormi zaznamená fyzickú aktivitu, prejdenú vzdialenosť i spálené kalórie.

Lenovo Watch 9

Skvelé je monitorovanie spánku, ktoré je kombinované s inteligentným budíkom (jemná vibrácia). Hodinky vás zobudia v tom najideálnejšom čase. Pre spojenie so smartfónom slúži Bluetooth 5.0 a táto aplikácia.

Nespornú výhodu predstavuje výdrž batérie. Šesť až dvanásť mesiacov je rekordných a hodinky nabíjať nemusíte. Štandardizovanú batériu vám vymenia v akomkoľvek hodinárstve podobne, ako pri klasických analógových hodinkách.

Lenovo Watch 9 nájdete v e-shope eBay za cenu 16,99 EUR. Dostupné sú pritom všetky nové farebné vyhotovenia, ktorých je dovedna šesť.