Q1
Inteligentné hodinky Q1

Na vlnu nákupnej horúčky takzvaného čierneho piatka naskočil aj medzinárodný e-shop Cafago, ktorý si pripravil hneď niekoľko rôzne zameraných akcií a zliav. Nechýba dokonca interaktívna hra s cenami.

V ponuke čierneho piatku sa napríklad nachádzajú jednoduché inteligentné hodinky Q1, ktoré majú 1,0-palcový TFT displej so základným rozlíšením 128 x 96 pixelov a kompaktnejšie rozmery určené skôr pre menšie ruky. Ciferník má priemer 33 milimetrov, telo 40 milimetrov.

Hodinky využívajú vlastný operačný systém a menšiu 170 mAh batériu, vďaka čomu nie sú ťažké, no pri bežnom používaní vydržia na jedno nabitie až 6 dní, alebo 150 hodín v pohotovostnom režime.

Q1

Hodinky Q1

Cena: 18,80 € | Kód so zľavou: PS3336

Hodinky Q1 spojíte s akýmkoľvek smartfónom, ktorý beží pod operačným systémom Android 4.4 a iOS 8.0 alebo vyšším, a to pomocou technológie Bluetooth. Hodinky pokrývajú tú najžiadanejšiu funkcionalitu.

Q1

To znamená, že zobrazia upozornenia zo smartfónu, sledujú fyzickú aktivitu so všetkým čo k tomu patrí, vrátane merania srdcového tepu, výpočtu spálených kalórií, vzdialeností a v neposlednom rade tu je vyhodnocovanie kvality spánku.

Vzhľad hodiniek je výsostne športový a vybrať si môžete od čierneho prevedenia cez biele, zelené alebo napríklad ružové.

Hodinky Q1 sa už nachádzajú vo viac ako polovičnej zľave a stoja 19,99 EUR. Vďaka špeciálnemu kódu – PS3336 – si môžete ich cenu ešte o niečo znížiť na 18,80 EUR. Kód platí až do konca decembra.

Black Friday

E-shop Cafago venoval na svojich stránkach Čiernemu piatku celú sekciu. V úvode sa nachádza jednoduchá hra, v ktorej môžete vyhrať lacnejšie slúchadlá, zámku so snímačom odtlačkov alebo inteligentné hodinky. Šance na výhru sú ale pri počte zapojených užívateľov minimálne a hra je skôr zábavkou.

cierny piatok

Už prínosnejšie pôsobí zľava niekoľkých percent pre kategórie foto a video produktov, počítačov a sieťových zariadení, domácností alebo diaľkovo ovládaných hračiek. Pre uplatenie zľavy stačí jeden klik a pri nákupe sa automaticky zohľadní.

xiaomi router

Popri obvyklých zľavách je ešte zaujímavá ponuka, v rámci ktorej dostanete k vybranému zariadeniu druhý produkt za symbolickú, poprípade veľmi nízku cenu. K TV boxu za 44 EUR dostanete za 0,01 EUR dodatočnú klávesnicu s diaľkovým ovládaním.

Za rovnakých podmienok tiež dostanete k WiFi routeru od Xiaomi zosilňovač rovnakej značky, ktorým tak môžete signál ešte viac rozšíriť, a to takmer zadarmo. Tak ako pri iných podobných akciách, aj v tejto sa produkty môžu obmieňať, čo platí hlavne pri ich vypredaní.

Čo všetko si e-shop Cafago pripravil nájdete na TU, na samostatnej stránke venovanej Čiernemu piatku.