elephone u pro

Cenovo efektívna značka Elephone sa pri svojom výborne vybavenom smartfóne zbavila čipsetu MediaTek. Presedlala na sady výrobcu Qualcomm a prihodila tiež prémiovejší OLED displej.

Elephone U Pro už hrá vyššiu ligu strednej triedy, čoho dôkazom je čipset Snapdragon 660, veľký 5,5-palcový AMOLED displej (FHD+) so štýlovo zahnutými okrajmi alebo bohatá pamäťová výbava. Elephone U Pro má 6 GB RAM a 128 GB úložisko.

Smartfón ponúka klasickú vlajkovú konštrukciu hliníkového rámu, ktorý je zovretý po oboch stranách sklom. V tomto prípade ide o sklo Corning Gorilla Glass 5. generácie. Už povinnosťou je duálny fotoaparát, ktorý má dva optické snímače so zhodnými rozlíšeniami 13 Mpx a svetelnosťou f/2.2 (typ Samsung S5K3L8).

elephone u pro
Elephone U Pro

Elephone U Pro

Cena: 258,90 €Verzia: 6/128 GB

V štíhlej konštrukcii sa okrem NFC nachádza batéria s kapacitou 3550 mAh, ktorú je možné dobíjať bezdrôtovo alebo pomocou USB C a rýchlej technológie Quick Charge 3.0. Nechýbajú dva sloty pre nano SIM karty s podporou 4G či snímač odtlačkov prstov.

Elephone U Pro sa možno podobá na jeden z vlajkových Samsungov, no je ďaleko lacnejší. E-shop Efox ho pri príležitosti dňa Čierneho piatka zvýhodnil na hranicu ceny 258 €, čo je viac ako slušné. Okrem čiernej verzie je dostupné aj modré prevedenie.

Ako sekundárny smartfón, poprípade zariadenie pre nenáročných dobre poslúži LeEco LeTV Le 2, ktorý na trhu pred takmer dvoma rokmi veľa vody nenamútil. Na druhú stranu, tento model je v súčasnosti extrémne lacný.

leeco le TV 2

Menej známy čínsky výrobca, ktorému sa nepodarilo expandovať na americký trh vybavil model LeTV Le 2 sadou Snapdragon 652, 3 GB operačnou pamäťou alebo starším OS Android 6.0 Marshmallow.

Je tu ale kovové telo, 5,5-palcový displej s plnohodnotným FHD rozlíšením, USB C alebo dokonca 16 Mpx primárny fotoaparát s PDAF zaostrovaním. Aktuálna cena je už dvojciferná – LeTV Le 2 stojí len 80 EUR.

Cyber Monday

E-shop Efox si taktiež neodpustil špeciálnu sekciu venovanú nákupnej horúčke Cyber Monday.

 

Predajca rozdelil samostatnú ponuku prehľadne. Vybrať sa dá z kategórie mobilných telefónov, tabletov, inteligentných hodiniek alebo zo zariadení pre domácnosti. Zľavy charakterizuje kategória cenovo efektívnych zariadení, 50-percentné zľavy či tzv. horúca ponuka.

Špeciálne pre naše končiny je zaujímavá ponuka lokalizovaná v európskych skladoch. Ak zháňate darčeky alebo potrebujete iba inšpiráciu, navštívte prejdite na dočasné zľavy e-shopu Efox.