Úvod Zariadenia Tento obchod oslavuje narodeniny: Pripravil si fantastické zľavy!

Tento obchod oslavuje narodeniny: Pripravil si fantastické zľavy!

Tlačová správa

1

Niektoré eshopy sú na trhu podstatne dlhšie než sa môže zdať. Krásnym príkladom je napríklad obchod Efox, ktorý momentálne oslavuje 11. výročie zahájenia svojej činnosti. V rámci osláv sa nám naskytuje perfektná príležitosť využiť niektoré špeciálne zľavy.

Oslavy začali už 10. októbra a pokračovať budú až do 22. októbra, takže zlacnených produktov je aj bude dosť. Všetko nájdeš na webe Efox, ktorý svoju ponuku rozdelil do prehľadných kategórií, z ktorých každá má vlastnú sekciu so zľavovými kódmi. Ak už hľadáš telefón alebo smart gadget tak vedz, že ho tam s najväčšou pravdepodobnosťou nájdeš.

Elephone Soldier

Cena: 159,99 €

Zo všetkých smartfónov sme vybrali Elephone Soldier, ktorý je prvý odolný smartfón jemným 2K rozlíšením displeja (2 560 x 1 440) a uhlopriečkou veľkou 5,5 palca. Chráni ho krycie sklo Gorilla Glass 3, poháňa desaťjadrový procesor Helio X25, 4 GB RAM a 64 GB úložisko.

Elephone Soldier

Vo výbave mu nechýba snímač odtlačkov prstov, certifikácia IP68, 21 Mpx hlavný fotoaparát od Sony, 16 Mpx selfie fotoaparát, 5 000 mAh batéria a kompletná podpora LTE frekvencií. Zaujímavosťou môže byť SOS tlačidlo či zabudovaný kompas na zadnej strane.

Zariadenie je momentálne v zľave za cenu 159,99 €, čo je v porovnaní s vyše 200 € cenovkou veľmi slušná ponuka. Dostupná je aj 128 GB verzia, ktorá stojí 209,99 €.

– Tlačová správa –