Úvod Výrobcovia Honor Honor Magic 2 v novom promo videu! Fialovo-červený gradient vyzerá skvele

Honor Magic 2 v novom promo videu! Fialovo-červený gradient vyzerá skvele

0
Honor Magic 2

Honor Magic 2 bude predstavený posledný deň v mesiaci október a bude reprezentovať to najlepšie a najvýkonnejšie z kapacít značky Honor. Novinka si dáva záležať aj na vzhľade. 

Honor Magic 2 bude zo zadnej strany vyzerať ako Huawei P20 Pro. Očakáva sa, že trojitý fotoaparát poženie zariadenie na prvé priečky fotografických rebríčkov. Tešiť sa môžeme na výkon sady Kirin 980, 8 GB operačnú pamäť či 3400 mAh batériu s ultra rýchlym 40W nabíjaním.

Honor Magic 2 ale láka pohľady hlavne vďaka svojmu prevedeniu. Celú prednú stranu pokryje veľký 6,4-palcový OLED displej, ktorý nenaruší žiadny zárez ani hrubší rámik. Predné kamery ukryje výsuvný mechanizmus, ktorým bude vybavený aj Xiaomi Mi Mix 3.

Honor Magic 2
Honor Magic 2 a jeho výsuvný mechanizmus

Honor je dcérou spoločnosti Huawei a preto si môžete medzi zariadeniami oboch značiek všimnúť isté podobnosti. Honor Magic 2 stavil na extravagantnú povrchovú úpravu – fialovo-červený gradient. Dostupné by malo byť aj už známe prevedenie Twilight.

Novinka sa ukázala v krátkom propagačnom videu, ktoré zobrazuje spomenuté farebné prevedenie, snímač odtlačkov pod displejom a unikátny výsuvný mechanizmus. Prvá generácia Honor Magic bola dostupná iba na ázijských trhoch. Dúfame, že to pre druhú generáciu platiť nebude a dorazí aj k nám.

Honor Magic 2