Úvod Zariadenia Smartband Hľadáš lacný fitness náramok? Honor Band 4 v dvoch verziách tu je...

Hľadáš lacný fitness náramok? Honor Band 4 v dvoch verziách tu je pre teba

Horúca novinka sa už predáva.

1
Honor Band 4

Priama a rovnako kvalitná konkurencia pre Xiaomi Mi Band bola predstavená len pred niekoľkými dňami, a to rovno v dvoch verziách. Honor Band 4 je sám o sebe lacný, no v kombinácii so zľavovým kódom jeho cena ešte poklesne.

Honor Band 4 bol navrhnutý s farebným a nie čiernobielym OLED displejom, ktorý má uhlopriečku 0,95-palca. Bavíme sa o bežnej verzii náramku. Batéria s kapacitou 100 mAh udrží náramok pri živote dlhých 15 dní na jedno nabitie.

Ukrátení pritom nebudete o nepretržité monitorovanie srdcovej činnosti, bežnej dennej fyzickej aktivity alebo nekompromisných športových výkonov. Okrem cyklistiky, behania či turistiky náramok zužitkujete aj v plaveckom bazéne. Je totižto vodotesný (5 ATM).

honor band 4
Honor Band 4

Honor Band 4

Cena: 37,99 €Zľavový kód: GIODWHOA

Určite spomenieme sledovanie kvality spánku, ktoré je obohatené o analyzovanie tzv. REM fáz, teda plytkého spánku, počas ktorého dochádza k sneniu. Honor Band 4 pohodlne spojíte s akýmkoľvek smartfónom s OS Android 4.4 a vyšším alebo smartfónmi iPhone od verzie iOS 8.0.

Silikónový náramok je vyhotovený v troch farbách od bežnej čiernej po dámsku ružovú alebo neutrálnu modrú.

Pokiaľ sa vaše športové výkony sústreďujú výsostne na beh, Honor Band 4 Running Edition je vám šitý na mieru. Má menšiu batériu (77 mAh) a tiež menší monochromatický OLED displej.

Honor Band 4 Running Edition
Honor Band 4 Running Edition

Honor Band 4 Running Edition

Cena: 20,72 €Zľavový kód: WNTGQOZO

Výdrž na jedno nabitie je ale dlhšia. Výrobca hovorí o 21 dňoch. Náramok ponúka podrobnejšiu analýzu behu. Okrem rýchlosti a vzdialenosti vyhodnotí počet krokov za minútu a ich dĺžku, kadenciu alebo kontakt so zemou.

Aj táto verzia náramku je vodotesná a aj keď sa zameriava hlavne na beh, rovnako dobre poslúži pri ostatných športových disciplínach. Zľavové kódy a ceny, ktoré pri ich uplatnení platia, vidíte v texte spolu s priamym odkazom priamo k medzinárodnému predajcovi GeekBuying.