Úvod Zariadenia Smartphony Získaj výborný Xiaomi Mi A2 s čistým operačným Androidom so zľavou!

Získaj výborný Xiaomi Mi A2 s čistým operačným Androidom so zľavou!

Ponuka, ktorá sa neodmieta.

0
xiaomi mi a2

Obľúbené čínske Xiaomi v júni tohto roku predstavilo novú generáciu smartfónu Xiaomi Mi A2, ktorý je trochu iný než ostatné zariadenia z portfólia výrobcu. Patrí totižto do kategórie Android One, v ktorej nájdeme tiež nové smartfóny od Nokie.

To znamená, že Xiaomi Mi A2 nebeží pod taktovkou užívateľského prostredia MIUI, ale pod správou čistej verzie operačného systému Android tak, ako niekdajšie smartfóny Nexus alebo Google Pixel.

Aj keď čistý OS neobsahuje toľko softvérových hračiek ako rôzne užívateľské prostredia a nadstavby, výhodou je absolútna rýchlosť a stabilita kombinovaná s pravidelnými a promptnými aktualizáciami.

xiaomi mi A2

Mi A2 poháňa asi najvýkonnejší čipset strednej triedy Snapdragon 660, ktorému bohate stačí 4 GB operačná pamäť a 64 GB interné úložisko. 5,99″ LCD obrazovka (bez zárezu) má rozlíšenie 1 080 x 2 160 pixelov, teda moderný pomer strán 18:9. Čo je fajn, aj napriek dostupnejšej cene ju chráni vrstva odolného skla Gorilla Glass 5.

V jednoliatom kovovom tele tiež nájdeme 3 030 mAh batériu s rýchlym nabíjaním cez USB C, Bluetooth 5.0 alebo na túto triedu pomerne veľkorysý fotoaparát.

xiaomi mi A2

Kombinácia dvoch obrazových snímačov s rozlíšeniami 20 a 12 Mpx pracuje so svetelnosťou f/1.75. Totožnou svetelnosťou je vybavený aj predný 20 Mpx selfie fotoaparát.

Xiaomi Mi A2 je dobre vybaveným smartfónom, ktorý sa kupuje z rozumu a nie z emócie. Jeho silnou stránkou je práve pomer medzi cenou a ponúkanou výbavou. Tento model už má v ponuke aj známy GearBest, ktorý nám k nemu zaslal kód so zľavou. Tá nie je veľká, ale istotne poteší.

Zľavový kód má text GB$MPA264 a vyčaruje zľavu necelých 10 EUR. Xiaomi Mi A2 si tak môžete kúpiť za asi 211 EUR. Nájdete ho TU.