Úvod Zariadenia Tento tablet má 2.5K displej a 10-jadrový procesor. Stojí smiešne málo!

Tento tablet má 2.5K displej a 10-jadrový procesor. Stojí smiešne málo!

Tablet ponúka vynikajúci pomer ceny a výkonu.

1
Teclast T20
Teclast T20

Teclast je ázijským producentom prenosných počítačov a tabletov, ktorý vie užívateľom ponúknuť nadštandardnú výbavu za rozumnú cenu. Obzvlášť pri tabletoch, ktoré majú status sekundárneho zariadenia.

Teclast T20

Cena: 191 € | Ostáva už len 45 kusov!

Teclast T20 patrí medzi nové a určite najvydarenejšie zariadenia značky. Tablet má štíhle rámiky, veľký a extra jemný displej, dostatočný výkon a nechýba ani snímač odtlačkov prstov, ktorý je v prípade tabletu umiestnený veľmi netradične – na zadnej strane.

Našťastie, ostatné komponenty sa nachádzajú na tých miestach, kde by ste ich aj čakali. Dominantou je 10,1-palcová obrazovka japonského výrobcu Sharp, ktorý vyrába displeje napr. aj pre Razer Phone.

teclast T20
Teclast T20

Displej má rozlíšenie 2560 x 1600 pixelov, čo aj pri takto veľkej obrazovke zaručuje dokonale jemné vykreslenie obsahu. Za obrazovkou sa ukrýva výkon v podobe desaťjadrovej sady Helio X27 s taktom 2,6 GHz, ktorej asistuje grafika Mali T880 a 4 GB operačná pamäť.

Skôr priemerné je 64 GB úložisko, ktoré je našťastie možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet. Akumulátor má kapacitu 8100 mAh a nabiť sa dá zrýchlene pomocou rozhrania USB-C. Tablet podporuje aj OTG funkcionalitu.

teclast T20
Teclast T20

Spomenúť sa dá dvojpásmové WiFi, mobilná konektivita, Bluetooth 4.0, 3,5 mm audio rozhranie alebo OS Android 7.0 Nougat, ktorý bude aktualizovaný na verziu Oreo. Podstatná je cena, ktorú výrobca stanovil na 229 dolárov, teda asi 200 EUR.

GearBest však ponúka úvodnú 100 kusovú sériu za nižšiu cenu, asi 191 EUR za kus. Základné poštovné stojí približne jedno euro. Momentálne je viac ako polovica z ponuky vypredaná. Platiť bude ešte necelé tri dni.

Teclast T20