Úvod Zariadenia Bleskový predaj pre tablet Xiaomi Mi Pad 4 spustený: Cena je famózna

Bleskový predaj pre tablet Xiaomi Mi Pad 4 spustený: Cena je famózna

3
xiaomi mi pad 4

Jeden z najlepších cenovo dostupných tabletov bol predstavený už vo 4. generácii. Xiaomi Mi Pad 4 bol oficiálne uvedený takmer presne pred mesiacom, 24. júna 2018. Veľmi slušnú výbavu očakávane dopĺňa nízka cena.

Xiaomi Mi Pad 4 je priamo v Číne pochopiteľne lacnejší. Novinka neprešla takmer žiadnymi zmenami vzhľadu. Osvedčené štíhle telo z kovu (7,9 milimetra) bez rušivých prvkov ani meniť netreba. Celé zariadenie váži iba 320 gramov.

mi pad

IPS LCD obrazovka má kompaktnejšiu uhlopriečku 8 palcov a pomer strán 16:10, kde nezaostáva ani rozlíšenie o hustote 1920 x 1200 obrazových bodov. Pohon má na starosti asi najvýkonnejší čipset strednej triedy menom Snapdragon 660. 

Asistuje mu grafika Adreno 512 a v aktuálnom prípade 4 GB operačná pamäť so 64 GB úložiskom. Existuje aj pamäťovo chudobnejší variant, čo však už môže byť obmedzujúce. 12 Mpx fotoaparát disponuje schopnou svetelnosťou f/2.0 alebo napríklad HDR režimom, využitie ale vidíme hlavne v snímaní dokumentov.

xiaomi mi pad 4

Oveľa dôležitejšia je batéria s kapacitou 6000 mAh a rýchlym 10W nabíjaním cez rozhranie USB C. Bezdrôtová konektivita spĺňa súčasné nároky na WiFi oboch frekvencií (2,4 GHz aj 5 GHz) a na palube sa stále nachádza 3,5 mm jack.

Xiaomi Mi Pad 4 tradične uviedol do prvotného tzv. bleskového predaja známy GearBest. Približná cena 259 EUR je výborná a zvoliť si môžete bezplatné doručenie. O niečo zrýchlené prioritné poštovné stojí iba 1,52 EUR.

Ak ste si na novinku brúsili zuby, navštívte odkaz vyššie.