Úvod Konkurencia Samsung Galaxy S9 sťahuje dáta rýchlejšie ako iPhone X, pripomína nová reklama

Samsung Galaxy S9 sťahuje dáta rýchlejšie ako iPhone X, pripomína nová reklama

Ba Dum Tsss

0
galaxy S9

Spoločnosť Apple v nedávnom období zverejnila dve reklamy, ktoré vyzdvihujú technológiu FaceID revolučného modelu iPhone X. Treba uznať, že sú tieto reklamy skutočne vydarené, a to minimálne po produkčnej stránke. 

Samsung nové reklamy určite videl a prihodil vlastnú, aj keď rozhodne priamejšiu. Vlajková loď Galaxy S9 dokáže pri pripojení k mobilnej sieti sťahovať dáta rýchlejšie ako iPhone X. Desiatka od Apple dáta lenivým tempom nesťahuje. Galaxy S9 je ale jednoducho rýchlejší (o 37 percent), čo je dobý námet na reklamu.

Tá je krátka a zobrazuje potencionálneho zákazníka v Apple Store, ktorý má záujem o iPhone X. Tento zákazník vie, že Galaxy S9 sťahuje dáta rýchlejšie a pripomenie to zamestnancovi obchodu.

galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Ten zostane v pomykove a očividne nevie, ako má na tento nepriestrelný argument reagovať. Nasleduje klasické odporúčanie: „Upgrade to Galaxy“. Či už fandíte jednej alebo druhej strane, pozrite si najnovší počin kreatívneho oddelenia juhokórejského Samsungu. Prikladáme aj posledné reklamy pre iPhone X.

https://youtu.be/7trMPJNBV20

https://youtu.be/vcsGu9ug9J4

https://youtu.be/-pF5bV6bFOU