Úvod Zariadenia Samsung Galaxy Note 9 nebude sám. Spoločnosť mu spravia hodinky Galaxy Watch

Samsung Galaxy Note 9 nebude sám. Spoločnosť mu spravia hodinky Galaxy Watch

Oficiálne predstavenie dvoch zariadení

0
Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Juhokórejský výrobca spotrebnej elektroniky nám už o pár dní predstaví netrpezlivo očakávaný phablet s názvom Samsung Galaxy Note 9. A ako je už viac-menej tradíciou, svetlo sveta uzrie ešte jedna novinka, ktorá bude určená na naše zápästia. Nepôjde však o Gear S4, akoby mnohí očakávali, ale o Galaxy Watch.

Ako píše GSMArena, za touto zaujímavou informáciou stoja kórejské média, takže niekto z interného prostredia spoločnosti Samsung zrejme trošku zaspieval. Dozvedeli sme sa tak aj to, že inteligentné hodinky i napriek zmene názvu poženie stále ten istý operačný systém, čiže Tizen. Môžeme navyše očakávať hneď niekoľko „pôsobivých trénerských aplikácií“. Ku konkrétnejším detailom sme sa ale nedostali.

K predstaveniu Galaxy Note 9 a Galaxy Watch dôjde 9. augusta v americkom New Yorku. Samsung už stihol rozposlať mediálne pozvánky, kde bola príležitosť vidieť hardvérové tlačidlo inteligentného pera S Pen. Jeho prítomnosť ale nie je žiadna náhoda, pretože práve táto časť výbavy už netrpezlivo očakávaného hi-tech smartfónu s Androidom dostane tento rok tie najväčšie inovácie.

Predobjednávky na nové smartwatch by mal výrobca spustiť 14. a predaj zase 24. augusta.